8 Temmuz 2011 Cuma

Yangında İlk Kurtarılacak


İZLER,SESLER VE GÖRÜNTÜLER blogunun sahibi Elif Ayvaz tarafından MİMlendim. Uzun bir süredir mimlerle ilgili post yazmadım ve yazmama kararı almıştım. Fakat bu mime vereceğim cevap yaptığım seramiklerle igili olduğundan cevap vermek istedim.

Mim konusu: Evinizde yangın çıksa ve tek bir eşya kurtarmak zorunda kalsanız neyi kurtarırsınız?

Bu blogu açtığımda ilk girdiğim yazının konusu, bir evden başka bir eve taşınırken özene bezene, kat kat sara sara ilk paketlediğim eşyam Bursa Piramitleri dir. Bu sebeple Allah korusun evimde bir yangın çıksa ilk ve tek kurtarmak istediğim onlardır. Bu mim sayesinde seramiklerime "Yangında İlk Kurtarılacak" eşya etiketi de yapıştırdığım ya artık içim rahat. Evde ben olmam falan siz denk gelirseniz ilk onları kurtarın ey yakın çevrem konu komşum. Haberiniz olsun...:)

1999-2000 yılı benim için berbat geçen, kaos, huzursuzluk ve gözyaşı dolu yıllardı.1 sene içinde tam tamına 5 defa taşınmıştım.
MUDANYA--- SETBAŞI--- ALTIPARMAK---SİGORTA---MUDANYA

Bu saçma sapan süreç içinde her taşınma kararı aldığımız zaman ben ilk seramiklerimi sarıp sarmalarken buluyordum kendimi. Bana göre evimdeki en değerli şey onlar ve hep öyle olacaklar.

 Sevgiler

 Duru

4 yorum:

  1. Eh, kurtarılmayacak gibi de değiller doğrusu. :))

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzellermiş hem konusu hem de dokusu itibarıyle, ellerine yüreğine sağlık. Bir ömür boyu seninle olsun ve senden de torunlarına armağan olsun inşallah. Altındakiler sadece kaide mi yoksa işlevi var mı merak ettim?

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler Elif

    fiamma
    sadece sergilenmek amacıyla kullanılan kaideler başka işlevleri yok. fakat ben bazen en büyüğünü perde asarken kaide olarak kullanıyorum:)))

    YanıtlaSil
  4. merhabaaa !!
    ben de nihayet geldim bloguna ve tüm çalışmalarını çok beğeniyorummm..

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun