5 Temmuz 2011 Salı

YENİ RENKLER YENİ HEYECANLAR - Amsterdam Akrilik Boya


Tasarımlarımı boyarken Amsterdam Akrilik Boya kullanıyorum. Şimdi onların arasına fotoğraflarda görülen harika renkleri de ekledim. 557-522-348 nolu renklerle boyayacağım inci beyazı babetin sonucunu görmek için sabırsızlanıyorum. Fuşya ayakkabı için hala kafamda ya da çizim olarak bir  taslak oluşmadı. Fakat o ayakkabı içinde çok özel bir boyama yapma isteği var içimde. Çünkü inci beyazı babet de fuşya da çok kaliteli ve rahatlar. Kendim saks mavisini kullanıyorum. Henüz onu boyamaya fırsatım olmadı. Terzi kendi söküğünü diksin de benim de kendim için boyadığım bir babetim olsun artık :)




 BU SAKS MAVİSİ BENİM, KİMSEYE VERMEM:)



40 NUMARA%100 Deri-FUŞYA
Map Favo -Giuseppe Zanotti Design - made in italy

37 numara %100 Deri -İNCİ BEYAZI
Mario Vicci

12 yorum:

  1. Ah bu kadar güzel zamanlama olamaz. Ne tarz boya kullandığını soracaktım, yanlış anlaşılırım diye korkup soramadım. Harikasın.

    YanıtlaSil
  2. yoo bu soru bana çok sık soruluyor. akrilik ve tekstil boyaları kullanıyorum. her zamanda söylüyorum.


    BUNLARI BİR SIR GİBİ SAKLAYIP DA ANTİN KUNTİN CEVAPLAR VERENLERE DE BİR TARAFLARIMLA GÜLÜYORUM:))))

    özel deri boyası, antin kuntin boyası gibi cevaplar verenlerde bu ve bu tür boyalardan kullanıyorlar. siz sorun çekinmeyin bence. cevap vermeyenin ya da sizi yanlış yönlendireninde karakterine verin artık...

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık :) Bir de bu boya konusunun takı versiyonu var ki çok gülüyorum :D Etsy'den birkaç dolara aldıkları takı malzemelerine yurtdışından ithal,vb. diye havalı sıfatlar koyuyorlar ,ben de kullanıyorum yurtdışından malzeme,ee ne var yani bunda :))) Önemli olan yaratıcı olmak, 3 kuruşlu kolye ucunu yurtdışından getirtip zincire takmakla iş bitmiyor . Çok var böyle kolaycılar işte . Konu saptı ama içimde yaradır bu neyse :D

    YanıtlaSil
  4. söyle söyle içinde kalmasın. burada ben o konularda yeri geldikçe çemkiriyorum, o yüzden bazıları pek sevmez beni:))) fakat umurumda mı? tabii ki hayır:) etsy den aldığını cümle alemin bildiğini kuldan niye saklıyorsun:) bulunmaz hint kumaşı havası verecen ki yaptığını çok matah bir şey, yapılamaz sansınlar

    onların mantığı bu:

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=k%C3%B6yl%C3%BC%20kurnazl%C4%B1%C4%9F%C4%B1

    YanıtlaSil
  5. Saks mavisi ayakkabıya asşık olduuum:D

    Boyalarının renkleri çok cici kim bilir ne güzel ayakkabılar yaparsın:)

    YanıtlaSil
  6. benim de en sevdiğim ve rahat ettiğim ayakkabılarım arasında.

    bakalım neler çıkacak ortaya. bende son hallerini görmek için sabırsızlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Ben de hep bu nasıl bir boya diye sormak istiyordum. Ama cesaret edemiyordum. Cevabı aldık. :)) Teşekkürler. Peki nerede bulabiliriz bu boyaları? Yani nasıl dükkanlarda? Mesela ben Balıkesir'de yaşıyorum, her şeye de ulaşamıyorum öyle kolay kolay. Neci dükkanlar satar bunu?

    YanıtlaSil
  8. aay sizi birileri nasıl korkuttuysa artık:))) bunda korkulacak bir şey yok. millet youtube da her konuda en ince ayrıntısına kadar paylaşım yapıyor. maalesef bildiğini kendine saklama durumu bizim millette yaygın. fakat bu sözümü bazı blogger arkadaşlarımı dışında tutarak söylüyorum. onlar paylaşımlarıyla kendinlerini gösteriyorlar zaten. onlara saygım sonsuz. bildiğini genel hatlarıyla paylaşırsın.herkesin tekniği başka başkadır."püf" noktaları vardır,onları deneye yanıla kendin bulursun bazen. eskiden ustalar çıraklarıyla zamanı geldiğinde "püf" noktalarını paylaşırlarmış. ben bunu böyle öğrendim, bunu uyguluyorum. boyadığın malzemeyi bile söylemeyip kimden neyi saklamaya çalışıyor bu insanlar... bana göre bu ayıptır. her zaman söylüyorum facebook sayfamda da sık sık paylaşıyorum videoları.
    youtubeda ilgilendiğiniz konuyla ilgili videolar izleyin. ben bir çok konuda teknik ve malzeme açısından kendimi öyle geliştirdim. google da arama yapacağımda türkçe kelimeler kullanmam, daima konuyla ilgili ingilizce terimler ararım. sizde bu şekilde eksiklerinizi kapatabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. akrilik boyaların ve tekstil boyalarının alabileceğiniz en kalitelisini almaya çalışın. bu tür boyaları sanatsal malzemeler satan kırtasiyelerde bulanilirsiniz. kırtasiyelerin online satış siteleri oluyor o şekilde sipariş verip ulaşabilirsiniz.
    ben malzemelerimin çoğunu
    BURSA/ TUNCAY DEBRELİ SANATSAL TEKNİK KIRTASİYE'den alıyorum.

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkür ederim. :))

    YanıtlaSil
  11. bnm rugan ayakkabım var rengini deişmek istiyorum bununla yapabilirmiyim

    YanıtlaSil
  12. Hepsi süper, emeğinize sağlık.
    Bu babetleri hangi siteden alıyorsunuz bende bu saks mavilerden almak isterim .... Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun