28 Eylül 2011 Çarşamba

DEAR SHOES ILOVE YOU!


Eğer sizde benim gibi ayakkabılarınıza tutkuyla bağlı ve onlarla heyecan verici bir aşk yaşıyorsanız bu son boyadığım gece çantasını sevebilirsiniz. Tasarım aşağıdaki fotoğrafı görür görmez kafamda belirdi. Bitmiş hali ile karşımda duruyordu.Bana da sadece boyamak kaldı:)


Bazı kadınlar sabah işe gitmeden önce makyaj yaparken eşlerine veya sevgililerine sevimli ve seksi bir not bırakmak isterler. Bunun en klasik, seksi ve pratik olanı aynaya kırmızı rujuyla "I LOVE YOU!" yazıp koştura koştura işe gitmektir. Fakat bazı kadınlarda aşağıdaki notu ayakkabılarına bırakabilirler. Bunun için kadınları suçlayamayız. Tasarımcılar heykelsi formda, sanat eseri değerinde ayakkabılar yaptığı sürece böyle notlara ara sıra rastlayabiliriz.


Daha çok fotoğraf ve farklı tasarımlar için facebook fan sayfamdaki Glitter Bag dosyasını inceleyebilirsiniz. 

SİPARİŞ VE İLETİŞİM:durugunacan@gmail.com

4 yorum:

  1. Ayakkabi candir:)Cok guzel olmus, ellerine saglik!

    YanıtlaSil
  2. Yine şahane. Ayakkabılar kabartma gibi duruyor. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Lulu, hem de nasıl:) çok istediğim bir ayakkabıyı alınca bazen karşıma koyup seyrediyorum tüm gece:) beğendiğine sevindim, teşekkürler.

    Nihal hanım, size de çok teşekkür ediyorum. Aslında kabartma boya değil fakat ışık gölge olayından dolayı boyarken öyle bir şeyler yaptım.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel. Ayakkabı aşkı heryerde yani sınır tanımıyor desene.

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun