27 Temmuz 2012 Cuma

RENKLİ,KEYİFLİ,CUPCAKE TADINDA GÜNLER


 Blog yazmaya uzun bir ara verince insan nereden, nasıl başlasa bilemiyor. Anlatacak, paylaşacak öyle çok şey var ki. Şu yukarıda gördüğünüz şirinlik abidesi Koi atölyeye taşınmadan önce her çalışmamda bana eşlik ediyıordu. Açıkçası atölyeye taşınma kararı almamın en büyük sebeplerinden biri de Koi.
Tamam çok sevimli ,çok tatlı ama ben tam konsantre olmuş çalışırken simlere bulanması, boyaların içine pati atması,fırçaları temizlediğim su kabından su içmeye çalışması bana artık fenalıklar getirmeye başlamıştı. 
Zaten fotoğrafta görüldüğü üzere son zamanlarda hobi odasından salona taşmış durumdaydım.
Neyse işte böyle kedisel nedenlerden dolayı atölyeme taşındım.
Şimdi mutlu mesut huzuuur ve huşu içinde boyamalarımı sürdürüyorum. Akşam eve gelincede Koi'yle sarmaş dolaş hasret gideriyoruz. Böylesi ikimiz içinde en iyisi oldu.
Atölyede geçen günlere gelirsek....
Genel hatlarıyla

 BOYUYORUM


 TAŞLAR DİKİYORUM


A46 & Tuvanam 'a özel espadril koleksiyonu için bissürü bissürü 
cupcake espadril boyayarak geçiyor diyebilirim.




 
Bir de yapmaktan büyük keyif aldığım sonucu gördüğümde içimde bir mutluluk ve huzur oluşmasına sebep olan gelin converseler var. Boyadığım espadrillerin aksine bunlar bembeyaz. Espadrillerle çoşup dalgalanıyorum:) Gelin Converselerle de durulup, dingin, huzurlu bir Duru oluyorum:)




İşte bugünlerde günler böyle renkli, mutlu ve huzur içinde geçiyor çok şükür.

Hepinize sevgilerimi iletiyorum.
Duru Günaçan

9 yorum:

  1. Durucum gelin converseleri sayesinde tanıştık ama iyi ki tanıştık:) Şimdi seni yakından takip ediyorum ve yaptıklarını çooook beğeniyorum hatta bayılıyorum:) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Kedi gördüğün gibi hayatını baştan aşağı değiştirmene, her kararı ona göre almana neden olabiliyor. Bakınız Ayça :P Bu atölye olayına inan çok sevindim. Yolum oralara düşse diye şimdiden dua etmeye başladım :)

    Senin yaptığın herşey o kadar güzel ki! Bayılıyorum Durucum.

    Huzurla çalışabiliyor olmak paha biçilemez bir şey :)

    YanıtlaSil
  3. zaten insan karşısında böyle şirin birşey varken nasıl konsantre olabilir ki. şu tatlılığa bak ya, tipe bak!!! bu arada espadriller harika. ama favorim kesinlikle çanta. ellerine sağlık Duru'cum, yine çok güzel işler çıkmış ortaya. atölyen de hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
  4. Ahhh bilmez miyim o şekerlik suratlı maymunların yaptıklarını. Tam en hassas iş üzerindeyken önünde bir pati yada ağzına dayanmış bir kuyruk görüverirsin. Resin dökerken masaya atlayıverir, ellerin kirliyken pencereden yarı beline kadar sarkıp insana kalp krizi geçirtir. Oğlum yapmaa diye bağırırsın, dönüp mırrrrrhhhh diye karşılık verir ki bu duruma göre "aman anneeee ne var yaaa" veya "hadi benle ilgilen, biraz öp bakiiim" anlamına gelir. :)))
    Nasıl da şeker olmuş maymun.
    Artık nerede cupcake görsem seni anıyorum. Hepsi harika yine. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  5. hepsi birbirinden güzel çalışmalarını zevkle takip ediyorum..Atölyen çok şık olmuş..Dilerim herşey istediğin gibi gelişsin...
    www.trendyandfriendly.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. kedişimiz kocaman olmuş suratı güzel şey çok tatlısın.durucuğum yaptıklarına hayranım hepsi süperler.ellerine yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  7. kedin çok sevimliymiş :)

    YanıtlaSil
  8. merhabalar espadrilin jüt tabanlarını nereden aldınız acaba?

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun