14 Nisan 2009 Salı

VOODOO BEBEĞİ - İğnedenlik1


Voodoo bebeğinden iğnedenlik yaptım. Mor renk keçe kullandım. Fakat fotoğrafları cep telefonu ile çektiğim için renk kalitesi çok iyi değil. Bu bebeği voodoo büyüsü yapmak için yemin ederimki yapmadım ama yinede bazen beni sinirlendiren, üzen insanları düşünerek ona iğne batırmayacağıma söz veremem:)
Bu bebeği aslında kopya çektim. Esinlenme falan değil, düpedüz aynısını yaptım diyebilirim. Ama ne yapayım espri ve işlevsellik birleşince dayanamayıp aynısını yapmak istedim. Zaten keçe işine yeni başladığım için broşlar dışında kendime has bir tasarım oluşturmaya cesaret edemedim henüz.

BİREBİR KOPYA ÇEKTİĞİM VOODOO BEBEĞİ İĞNELİKLER DE BUNLAR:)Çok sevimliler ama değil mi?

5 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. :)) kalbine kalbine saplamışsın iğneleri garibimin:)
    diğer bebeklerde ayrı bir parçaya batırmışlar neden acaba?

    eline sağlık, güzel olmuş;)

    YanıtlaSil
  3. 10marifette bunun Bush'tan yapılanını görmüştüm, o zamandan beridir aklımda. Hatta bugün facebookta bir arkadaşımla sevmediğimiz birininkini yapsam mı diye konuşmuştuk, üstüne seninki geldi. Harikasın. Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler arkadaşlar:)

    biyaşımadahagirdim; zaten söz vermiyorum demiştim hatırlatırım. iğnedenliğin açılışını biri aklıma gelip kalbine kalbine sapladım tabi ilk sefer:))))

    sesiber,bende bazı pek sevilmeyen devlet adamlarının voodoo bebeklerinin iğneleriyle birlikte paket halinde satıldığını okudum bugün:) sanırım ekşi sözlükteydi.
    sevmediğimiz insanların bebeklerini değişik değişik yapalım arada iğne, yerine göre çuvaldız batırıveririz:)))

    YanıtlaSil
  5. Çok sevimliler..Bayıldım..

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun