9 Aralık 2009 Çarşamba

ALEXI ANDRIOTTI YAKA KOLYE VE HARİKA İNDİRİM



Bugün Alexi Andriotti'nin Bursa-Zafer Plaza'daki mağzasına uğradım. Birde ne göreyim yaka kolyeler 30Eurodan(yaklaşık 70TL) 19.90TL ye düşmüş. Üstelik mağazada 2 ürün alınca 3.ürün bedavaya geliyor.Tabii bu işten karlı çıkabilmek için aldığınız ürünlerin fiyatları birbirine yakın olmalı.Yoksa kar etmiş sayılmazsınız. Ben kendime hakim olup sadece bu yaka kolyeyi aldım. Fakat harika aksesuarlar var. Koşun, saldırın kızlar:)))
Bunun benzeri yaka kolye yapıcam diye geçenlerde bir sürü taş, broş, boncuk vs almıştım. Astarı yüzünden pahalıya çıkmıştı. Hatta kolyeyi yapmaya başlamıştım. Fakat içime sinmeyince masa üzerinde bir süredir o bana bakıyordu bende ona:) Şimdi onun papucu dama atıldı. Bir süre daha beklesin bakalım o:)

15 yorum:

  1. Mutlaka sen bundan güzelini yaparsın.Fiyat süpermiş ama,çok karlı bir alışveriş olmuş Kelebek2cim :) Güle güle,iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  2. harika bayıldım.....güle güle kullan...sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Alexi de kim oluyormuş ayol?Yap sen kendininkini de Alexi yaka kolyesi görsün:)))

    YanıtlaSil
  4. Hmmm, gittim baktım bayağı meşhur bir markaymış adamceyiz.Gözlükler filan:)))

    YanıtlaSil
  5. Ben çok seviyorum bunları, deri zımbalı olanlara da bayılıyorum. Senin çok daha güzelini yapacağını biliyorum ama bu da nefis..güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan ama sizin dantel kolyede bunu aratmaz hani..

    YanıtlaSil
  7. Bencede güzelmiş ama sen rahatlıkla yaparsın bu kolyeyi buarada bu kolyeyede 70 tl verilmez :D

    YanıtlaSil
  8. böyle indirim insanlarını çok takdir ediyorum.
    tebrikler.

    takdir.

    YanıtlaSil
  9. Kapkaram, ben de diyordum ki nerelerde acaba... Ama sen buradaymışsın da ben görmemişim. Merak edip gelmesem, bu güzelliği görmeyecektim. Ama seninki de güzel olur eminim.

    YanıtlaSil
  10. Pahalıymış valla herkes indirimi beklemiştir almak için, ben genelde öyle yapıyorum. Aslında sizde yaparsınız diye düşünüyorum böyle bir kolyeyi, benim kesip biçtiğim daha sonra başka bir modele çevirdiğim kolyeme benziyor, çok şık iyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  11. siz yine beceriyorsunuz.. ben dünya kadar boncuk ve malzeme aldım zamanında..sanki çok iyi bilirmişim gibi..dediğin gibi daha da pahalıya geldi.. sadece boncuklara verdiğim parayla hazır bir sürü şey alabilirdim...

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan kolyeni:) Ben sana bi' şey sorcaktım alakasız konuyla ama:) Fermuardan bileklik vs yapacak oluyorum ama kesersem atar mı acaba emin olamadım,cesaret edemedim kesmeye o yüzden şimdi malzemem de kısıtlı sen kesmişmiydin diye bi' sorayım dedim:)

    YanıtlaSil
  13. canım mimledim seni:) Kolyede süpermiş, indirimi yakalaman güzel bir şans olmuş senin için :)

    YanıtlaSil
  14. teşekkürler arkadaşlar:)
    hepinize tek tek cevap veremedim.kusuruma bakmayın.
    bu sıralar çok az vakit geçiriyorum bloğumda.

    inanirsakolurbence;
    eğer fermuarı kestikten sonra çakmakla kenarlarından yakarsan atma olmuyor canım.istersen bir de öyle dene ve bileklik yap.

    İğne İle İplik.mim için teşekkürler en kısa zamanda cevap vermeye çalışacağım canım.hatta bir arkadaşım daha beni mimlemişti.ikisini birlikte cevaplayım en kısa zamanda.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun