22 Aralık 2009 Salı

SİYAH GÜL FERMUAR BİLEKLİK - Zipper Bracelet


Dün gece siyah renkli düz fermuar bilekliğe bir gül daha yapıp ekledim.
Daha önce yaptığım gri renkli fermaur bileklik ve fermuarlardan yaptığım diğer tasarımlar için
Bu sayfamı inceleyebilirsiniz.
Fermuar bilekliklerimi Pasajımda vitrinime koydum.



Bu düz fermuar bilekliğimi Stradivarius'dan aldığım
bol zincirli bilekliğimle beraber kullanıyorum.

35 yorum:

  1. Çok şık olmuş,bende kendime yapsam kızar mısın,seninki kadar güzel olucağını sanmıyorum gerçi ama olsun,çok imrendim.ellerine sağlık.İkiside anında satılır diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. bu fermuarlar gerçekten şık oluolar..

    YanıtlaSil
  3. Bol satışlar canım bu arada o konuyu sordun mu canım ben bizzat sordum ve yasak olduğunu öğrendim hatta şikayet edilince direkt işleme başlıyormuş bilesin şeker neyse öptüm bebemi

    YanıtlaSil
  4. selamlar canım.evet sordum.
    süpürge,dantel,halı,malı,yapma çiçek vs. el ürünleri yapıp bloğumuzda yapıp satabilirmişiz fakat bizim yaptığımız aksesuarları satamıyoruz canım. ama satan var:) o da ayrı konu.

    blogdan satış yapmıyormuş gibi gösterip "ürünler hakkında mailimden bana ulaşabilirsiniz" gibilerinden yazanlar bloğundan satış yapmış olmuyor mu acaba bende onu çok merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Moda Sokağı-Eylül

    aaa tabii ki yapamazsın.ilk önce ben yaptım dermişim.

    canım tabii ki yapabilirsin.sormana bile gerek yok ki:)

    YanıtlaSil
  6. Dediğim gibi dükkanın kirasını ödeyen çatır çatır satar canım, "ürünler hakkında mailimden bana ulaşabilirsiniz" gibilerinden yazanlar derken beni kastediyorsun sanırım canım, GİTTİ GİDİYOR'dan DÜKKAN PARASINI ÖDEYEN elinde faturasını benim gibi ibraz edebilecek her babayiğit çatır çatır yazarda satarda yani :)

    Ben liste yaptım zaten satış yapan tüm blogları Ocak ayında kendim de dahil olmak üzere avukatıma ilettim araştırsın, maliyeye bizzat kendisi ile başvurup kafalarımızı aydınlatacağım!

    YanıtlaSil
  7. Süper olmuş bileklikler.Aklına fikrine sağlık.
    Herkes bloğunu da aracı kullanarak satış yapıyor.Yapmıyorum diyen yalan söyler.Aslını astarını doğru dürüst öğrenemedik ki.
    Millet deveyi havuduyla yutar biz iki kuruşun cezasını yeriz.

    YanıtlaSil
  8. Eda'cığım sen iyi misin yahu:)
    ben niye seni kastedeyim.sen ürünlerini pasaj ve gitti gidiyordan satıyorsun.
    ayrıca niye bu şekilde sinirlendin onuda anlamadım.
    yani zaten bizim tarzda ürünler yapıp blogdan satış yapanda yapsın.ne olacak sanki.
    blogdan yaptıklarımızı satıp ev, araba alıcaz sanki.
    pes:)

    YanıtlaSil
  9. neduk;
    vallahi doğru söyledin ablacığım.
    zevk alarak yaptığımız tasarımları sergiliyoruz,2 kuruş da para kazanıcaz insanı vergi kaçakçısı durumuna düşürüyorlar.

    YanıtlaSil
  10. Gayet iyiyim en son kızacağım kişide sensin, Bilun'a sor inanmazsan. Birileri kuru sıkı atıp tutu ya ben sanıp blogunda, hatta o soruyu soran kadın mail attı bakın Eda hanım beni siz sanmışlar dedi maili bile saklıyorum ondan diyorum hani sende birinin blogunda okudum demiştim işte o şahsiyet çok biliyor, benim lafım insanları yalnışa sürükleyenlere canım.

    Bilgi ve sipariş için iletişim diye yazıyorum ben sen beni kastettin diye sanarak altını çizdin seninle bir problemim yok için rahat olsun canım

    YanıtlaSil
  11. kesinlikle seni kastetmedim Eda'cığım.
    ben bu şekilde yazan bir sürü blog görüyorum, o yüzden yazdım.
    sözettiğin blogda da seni kastettiklerini ilk kez senden duyuyorum.ay çok karışık oldu.cümleyi toparlayamadım ama sen anlamışsındır:)

    YanıtlaSil
  12. Kastetsen bile ne olacak konuşur uzlaşırız, bizler sanata değer veren insanlarız böyle şeyler için ben alınmam.

    Senin duymadığın onca şey var ki duysan ağzın açık kalır tek kelime ile kalleş kişileri ve cemiyetini sildim hayatımdan desem daha doğru olur canım.

    Bu arada yazının ruhu yok anlaşılmıyor duygular bunun da altını çizer kaçarım.

    YanıtlaSil
  13. uuv sen çok kızmış ve üzülmüşsün bu konuda:(
    şimdi ne diyeceğimi bilemedim.

    YanıtlaSil
  14. Hanımlar, maliye şu bu diye hiç kafanıza takmayın, devlet önce pazarcıdan, taksiciden, milyon dolarlık transfer ücretlerini sıfır vergiyle cukkalayan futbolcudan vergi toplasın, size gelinceye daha sırada çook kişi var.

    Bu arada, kendinizi ülkemizle sınırlı tutmayın, dünyaya açılın, etsy, ebay bilumum kanalları kullanın, sizleri sonuna kadar destekliyorum. Etsy'de satış yaparak yılda 100 bin dolardan fazla para kazananlar varmış Amerika'da. Bakın ciro demiyorum, halis alınteriyle kazanılmış para diyorum. İşte, konuyla ilgili blogumdaki yazım:
    http://kurksever.blogspot.com/2009/12/hobiyi-ise-cevirmek-new-york-timesda.html

    YanıtlaSil
  15. valla ben bu işten hiçbişey anlamadım ablalarım... Biri şu işi açıklığa kavustursun o zaman yasaksa bilelim de ona göre hareket edelim.. değil mi

    YanıtlaSil
  16. fermuar kraliçesi buda harika olmuş, bol satışlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  17. jeliboncuk.
    biz her ihtimale karşı yine pasaj, etsy, gitti gidiyor gibi siteler bağlı olarak satışlarımızı yapalım canım. zaten sende öyle yapıyorsun.senin açından bir sorun yok:)

    embir;
    çok sağol canım.
    daha femuar kraliçesi olamam bu kadarcık işle ama fermuar kraliçesi sıfatınıda pek sevdim:)
    istemem yan cebime koy:)))

    YanıtlaSil
  18. cok guzel olmus ve degisik hos gorunuyor
    yani kim diyebilirdi ki bir fermuar kivrilip bukulup boyle guzel bir forma girecek
    elinize saglik:)

    YanıtlaSil
  19. kapkaracım harika olmuş çok şık,yine söylüyorum tarzını çok seviyorum,her yeni yaptığın şeyi ilk gördüğümde yine yapmış,boşuna beğenmiyorum ben bu kızın tarzını diyorum kendime,ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba çok çok beğendim ellerinize sağlık. müthiş fikirleriniz var.sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Merhaba ,ne kadar değişik bir isimli bir blog.Ellerinize sağlık süper olmuş.Sevgiyle..

    YanıtlaSil
  22. Bunlar çok havalı olmuş siyah oje ile süper durur, blogdan satış yapmak konusuna gelince ürünleri sergilemek için ayrı blog açmıştım pasaja yönlendiriyordum ama sildim sonra,şimdi ara ara yaptığım şeyleri ekleyip pasaja linkliyorum, araştırdığın iyi olmuş tam anlamıyla anlamamıştım ne satılır ne satılmaz sakata gelmeyelim:)

    YanıtlaSil
  23. Olá, amiga!
    Seu trabalho está maravilhoso... cada vez mais criativo e inspirador... parabéns!!!
    Que a fé e a esperança num mundo melhor sejam revividas a cada dia em seu coração!
    Feliz 2010!!!
    Beijinhos.
    Itabira - Brasil

    YanıtlaSil
  24. Durucum aylar önce senden cesaretlenip, bir sürü fermuar alıp koydum kenara, yaparım diye ama daha elime alıp denemek nasip olmadı. Bu da çok güzel olmuş, şu da bilinsin ki fermuara bu şekli vermek her babayiğidin harcı değil, el becerisi istiyor.

    Blogdan satış olayı el yapımı ürünler olduğu sürece bana ters gelmiyor. Kadın kadına takas bir bakıma. Takı Kulübünden ben yıllarca satış yaptım. E sorsalar zaten ben vergiye tabiiydim o zaman, sorun olmazdı ama bu zamana kadar soran olmadı. Üstelik o siteydi. Yine de riske girmemek lazım. Doğrusunu öğrenmek çok isterim.
    Etsyde üzerinde durduğunuz ve tasarım yapıp, tasarımlarınızı fotoğrafta iyi yansıttığınız sürece iyi kazanmak mümkün. Pasaj için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Arama butonları bile düzgün işlemiyor. Pasajdan görüp bana maille ulaşan ve dışarıdan satış yaptığım müşterilerim daha çok, sebebi de pasajla çalışmak istemeyişleri ve oldukça haklı sebepleri, yaşadıkları kötü tecrübeler var. Ben bir nev-i reklam aracı olarak bakıyorum oraya. İşleyiş sistemi berbat.
    Mutlu yıllar Durucum.

    YanıtlaSil
  25. sesiber;
    canım kimbilir sen neler yaparsın o fermuarlarla.merakla bekliyorum.

    blogdan satış olayına gelince.olay diyorum çünkü gerçekten bir olay halini aldı.herkes paronoya içinde:) banada kalırsa isteyen istediği yerden satış yapsın.bu zamana kadarda öyleydi şimdi ne değişti anlayamıyorum.
    etsy için doğru söylüyorsun.sürekli tasarımlarına yenisi ekleyip göz önünde kalmak ve kaliteli işeler yapıp onların sunumunu profesyonelce yapmak gerekiyor. estyde satış yapsam gidip işlerimin fotoğraflarını profesyonel birine çektirirdim.orada görseller ve sunum çok önemli. pasaj konusunda da sana katılıyorum. etiket koyuyoruz güya.arama kısmında arattığımızda tasarımımız çıkmıyor.garip bir sistem.

    YanıtlaSil
  26. mom;
    çok teşekkürler.fermuar çok kolay şekil almıyor ama uğraşınca güzel şeyler çıkabiliyor.

    aytacrafts;
    bende senin yumuk yumuk bebişlerine hastayım biliyorsun:)

    mamila;
    sizin ahşap boyamalarınız kadar müthiş mi bilmem ama elimden geldiğince yapmaya çalıyorum.çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  27. tatlıhayat;
    sizde çok teşekkür ederim.
    bloğumun ismini seviyorum gerçekten;
    tek kötü yanı var, biraz uzun:)

    Dimple;
    çok teşekkürler canım.henüz siyah oje ile denemedim ama denerim:)

    Magia da Inês;
    thank you so much:)

    YanıtlaSil
  28. Etsy, gittigidiyor, ebay gibi siteler sadece alıcı ile satıcı arasında aracılık ederler. Ürünün yasadışı, sahte veya çalıntı olması, elde edilen gelirin vergisi vs hepsi öncelikle satıcının sorumluluğundadır. Gittigidiyor satıcılara fatura gönderiyor diye oradaki satışların mali mevzuata otomatikman uyduğunu düşünmeyin. Onlar sadece ve ancak kendi %10'luk komisyonları için vergi gönderebilirler. Normalde bir kargo firmasıyla ticari bir ürün gönderiyorsanız içinde irsaliyeli faturasının da olması lazım, ama günde üç-beş ürün satıyorsanız bunları hiç dert etmeyin.

    Ama işleri büyütmeyi düşünüyorsanız, bence kesinlikle dünya pazarlarını hedeflemelisiniz. O apayrı bir konu. Veya kreatif yönlere değer veren bir işiniz/mesleğiniz varsa, bu tip satışları CV'nize katacağınız hoş bir sosyal proje veya çeşni olarak da düşünebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  29. Coşkun Gürsel;
    bu söylediklerinizin hiç birini bilmiyordum. gitti gidiyor vb. siteler aracığıyla satış yapıldığında vergi sorunu kalkıyor sanıyordum. e böyleyse biz daha neyi düşünüp tartışıcaz çekineceğiz satan istediği şekilde satışını yapsın. bu işi daha geniş düşünende sizin dediğiniz gibi dünya pazarında şansını denesin.

    günde 3-5 parça satış yapma işine gelirsek de bunu Türkiyede gerçekleştiren bir arkadaşımı henüz tanımıyorum:) nadir günler belki bu rakkama ulaşan vardır ama hergün kimse 3-5 parça satmıyor zaten.
    hele ben pek tembelim bu konuda:)))
    yaptıklarımı bir yakınıma teslim ettim.o benim adıma dükkanında satıyor.hatta arayıp sormadım bile ne oldu ne bitti diye:)

    YanıtlaSil
  30. Duru onu bunu bırak ta içime kurt düşürdün (ona öyle denmiyordu da, heyecandan sen oraya doğru tamlamayı koy işte:))) fermuarlarla çalıştım az önce. Bir capelet diktim. Ona broş yaptım. Allahcım Yarabbicim çok güzel oldu. Çok mesudum çoook. Verdiğin gaz için teşekküre geldim.

    YanıtlaSil
  31. :))) ay ay gerçekten çok merak ettim ve sevindim.
    yarın onu koysana bloğuna.görmek için sabırsızlanıyorum. eminim süper olmuştur:) yarın gündüz gözüyle fotosunu çekip koysana heyecan yaptım bende:)

    YanıtlaSil
  32. tamam yarınki ödevim bu olsun. öyle ahım şahım birşey değil ama "ben yaptım" onun için sevdim onu:))
    sen de sev ablası görünce :)

    YanıtlaSil
  33. Sibel'ciğim sen neye elini dokundursan onu harikaya çeviriyorsun.eminim sevmelere doyamıyacağımız bişey olmuştur:)
    yarın çok yoğun olucam geç saatte görüp yorum bırakabileceğim sanırım.
    yarın gece bizim gibilerin misafiriyim de:)ama biz onun evindende girer bakarız:)))

    YanıtlaSil
  34. çok güzeller canım, ellerine sağlık. farklı ve orjinal ürünlerinin devamını bekliyorum merak içinde ;D

    YanıtlaSil
  35. Bayıdım tek kelime ile harika olmuş :) süpesin itina ile kopişleyip taç yapma kararı aldım kızmazsın umarım ...Yorumları okumaya bayılırım bence de blogdan satış yapılmalı, kadın sitelerinde herkes birbirine herşeyi çatır çatır satarıken neden bizim ürünler satılmıyormuş bende üründe yok ama muhalefet olmak adına :)) sevgiyle kal...

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun