19 Haziran 2010 Cumartesi

ÇATLAK PATLAK-1



Son durumları sizinle paylaşayım istedim.
Ayağımdaki şişlik indiği için ilk yapılan alçı çıkarıldı ve dizime kadar daha şık bir alçı yapıldı:)
6 haftalık sıkıcı bir süreç başlamış oldu. Ağustos ayının başına kadar bu şekilde olacağım. Alçıma şık bir imza çaktım. Üzerine de düştüğüm tarihi yazdım. (10/06/2010)
Şu an Anne'ciğimin kanatları altında şımartılıyorum. Dergileri, gazeteleri en ince ayrıntısına kadar okuyorum. Kitap da okuyorum tabii.

Hatta evlendirme programlarını bile izliyorum. Ziyaretime gelen annemin komşuları ve akrabalarımla yorumlar yapıyorum. Ozan beyin haline üzüldüm. Adamcağız baya evlilik moduna girmiş halbuki. Olacak iş değil. İşgüzarın biri kızın müstehcen fotolarını Ozan'a beye yollamış kızın foyası meydana çıkmış. Cık cık cık yazık. (Ozan bey kimdir? derseniz boşverin. bilmiyorsanız birşey kaybetmiş olmayacaksınız. Bu arada adamın ismi Ozan dı sanırım, tam emin değilim:))
Hala Aşk'ı Memnu'yu zamanda izlemeyi başaramadım. Zaten geçen perşembe günü de sezon finaliymiş sanırım. Dizinin eski bölümleri gündüz kuşağında kopuk kopuk 1-2 kez izledim. Bir başını bir de sonunu izlesem olacaktı. Konu hep aynı zaten. Diziyi bu kadar popüler yapan konusu değil anladığım kadarıyla. Bihter'in külodu, Behlül'ün t-shirtü, Firdevs hanımın bilmemnesi yüzünden meşhur. Diziyi izlediğimde anladım sebebini. E haklarını yemeyim hepsi çok şık.
Dünya kupası Güney Afrika'da Johannesburg'da yapılıyormuş bunu da öğrendim.
Son 1 senedir izlemediğim kadar çok TV izledim bir hafta boyunca. Ben TV izlemem çok kültürlüyüm, entelim, dantelim, elimden kitap düşmez gibi bir tavrımda yok. Sakın beni yanlış anlamayın. Fakat gerçekten TV izlemek bana göre değil. Çok sıkılıyorum ve hemen uykum geliyor. Beni mayıştıran bişey o yüzden izlemiyorum.
Bunun yerine küçüçük fıçıcık içi dolu malzemecik olan odama girip bu blogda gördüğünüz antin kuntin şeyleri yapıyorum. Çok da zevk alıyorum yani alıyordum:( Annemde olduğum için bu işlerimi yapamıyorum. Okuduğunuz üzere psikopata bağlamış şekilde her türlü programı izliyorum. Kolonya şişeşi etiketi dahil her türlü yazılı basını okuyorum.
Amaaa yarından itibaren annemin yaptığı cicileri göstereceğim size. 1 senedir BUSMEK'in açtığı takı tasarım kursuna devam etti. Yaptığı takılar tam benim tarzım olmasada gayet başarılı buluyorum kendisini. Çok ince işler yapıyor. Payeto tekniği diye bir teknikle boncukları işleyip baya zor işler yapıyor. Yarın fotolarını çekip sizinle paylaşacağım.

Çok uzun yazdım. Okumayıp kaçacaksınız diye korktum, tamam kesiyorum.
Arkası yarın...

SEVGİLER:)


Ha sahiii kakara kikiri yapılacağı sırada bayrak taşıyan sevgili arkadaşlarım,
beni aramadığınız , ziyaretime zahmet edip gelmediğiniz için hepinize teesüflerimi bildiriyorum.
Bazıları geçmiş olsun diye bir mail atmadı, aramadı bile. Beni blogdan izleyip, takip eden, hiç tanımadığımİNSANlar bile geçmiş olsun dilediler benim için üzüldüler. YA SİZ?
E yuh yani, ama yazdım bir kenara...
Anneciğimin komşuları bile sizden daha vefalı. Hıııh...
(Laf aramızda bunları söylemesem çatlardım.)

17 yorum:

  1. Sevgili Camdankelebek,
    Yazının başlığını tesadüfen face te gördüğüm için girip baktım ve rahatsızlığını öğrendim çooook geçmiş olsun,Allah kolaylık versin yazun alçılı olmak zor olmalı ama sayılı gün bir şekilde geçer üzülme...Dostlarla ilgili çok uzun zaan önce acı gerçekleri kavradığım için başına gelene şaşırmadım ama istersen ben ziyarete gelebilirim seni merak etme :)
    P.S:Bu arada Ozan Bey in durumu gerçekten vahim+Aşk-ı memnunu nun kesin finali bu perş. yani henüz kaçırmadın ;)
    Sevgiler
    Pisinaz

    YanıtlaSil
  2. :)Pisinaz çok teşekkürler.
    evet ayağım bir kütüğün içine hapsolmuşda ben çaresiz kalmışım gibi hissediyorum. dediğin gibi sayılı gün geçicek ama çabuuuk geçsiiiin:)
    Aşk-ı Memnu'nun finalini izleyebileceğim demek yehuuu:)

    YanıtlaSil
  3. canım sen en kısa zamanda annenin evde kendine bir uğraş bul bence, televizyon sıkıntıdan patlatır adamı. yine de izleyeceksen Derya Baykal'ı izle bari. en azından elişi yapan insanlar görürsün. annenin boncuklara sarkabilirsin mesela ;p
    bu arada tekrar çok çok geçmiş olsun, yaptıklarını özlüyorum valla...

    YanıtlaSil
  4. En azından hayatında bir kere kırık-çıkık vakası yaşamış oldun ben hiç alçılanma dım biliyor musun! halbuki o kadar da yaramaz bir çocuktum, camdan boğazım bile kesildi...

    Aslında malzemelerin yanındaysa ufak tefek de olsa birşeyler yapmak için bu alçı bir fırsat olabilir ama?

    YanıtlaSil
  5. antigone, annemin boncuklarına sarkmak cazip geliyor aslında haklısın.)
    aslıcığım malzemelerimin hiçbiri yanımda değil bu hafta içinde evime gidip biraz malzeme alıcam o zaman yaparım :)
    bileğim kırılmadan bir hafta önce bende "ay benim bileklerim çok ince bugüne dek nasıl kırılmadılar hayret" diyordum ve kırıldı. seninde ağzından yel alsın nazar değmesin canım:)

    YanıtlaSil
  6. Canım benim sanada geçmiş olsun. Senin işin biraz daha zor.Benim sadece serçe parmağım kırık,ama ilk 1 hafta bütün bacağımı sardılar :) Allahtan şu anda küçük bir tespit var.Deyneklerle yürümek ne zormuş dimi benim bütün kaslarım tutuldu.Tam yaz günü hiç iyi olmadı ama napalım idare edeceğiz artık. Ben can sıkıntımı gidemek için puzzle yapıyorum sanada tavsiye ederim vakit süper geçiyor. Çok öpüyorum canım tekrar çok geçmiş olsun. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. çok sağol bucanni:)
    evet yaa koltuk altlarım bile çürüdü. ama ilk günler önemsemeyip zıp zıp zıplıyordum. şikayetlerim artınca artık daha az hareket ediyorum. ben ağustosa kadar böyleyim maalesef.
    senin ucuz altmana sevindim ama yinede çok zor tekrar çok geçmiş olsun canım.

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun, gerçekten zor iş, alçıyla yaz günü üstelik, çok üzüldüm umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

    YanıtlaSil
  10. Çok geçmiş olsun bebeğim sana nazar değdi

    YanıtlaSil
  11. Çok,çok geçmiş olsun canımm..Tez zamanda eski sağlığına kavuşmanı dilerim..Harika tasarımlarına yenilerini ekleyeceğini umut ediyorum,moral bozmak yok :)

    YanıtlaSil
  12. merhaba arkadaşım rahatsızlığını pasaj forumdan öğrendim.Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir ve evden kurtulursun.

    YanıtlaSil
  13. db junk,
    çok teşekkürler,
    havallar serin gidiyor bu günlerde o yüzden çok bunalmıyorum ama yine de çoook sıkıntılı bir süreç.

    atolye nott,
    teşekkürler

    stil direktörü,
    ay canım ne oldu bilmiyorum ama bu ilkbahardan beri garip bişeyler oluyor gerçekten.
    sen bana kocaman bir nazarlık yap en iyisi:)


    selfet,
    çok sağol canım. sizin desteğinizle daha kolay olacak eminim:)

    nestug,
    çok teşekkürler
    pasaj forumu haber verdiğin için de sağol, pisinaz açmış başlığı sayende haberim oldu. çok duygulandım.

    YanıtlaSil
  14. Canım benim çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin alçı işi zordur. Ben henüz bir kırık vakası yaşamadım ama ben de ayak bileğimi çatlatmıştım :) Dizime kadar geçici alçı yapılmıştı ve 15 gün öyle yaşamıştım. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bu mecburi zamanı verimli geçirmen dileğiyle tekrar geçmiş olsun. Bir daha da kendine nazar değdirme olur mu? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. gerçi 10 gün kadr geçmiş ama yinede geçmiş olsun.inş şimdi iyisinizdir.şu dostlarınıza teessüflerinizi görünce bende yazmadan geçemiycem benimde 2 ay önce tüm bloğum komple silindi sevgili senelik dostlarımdan biride noldu demedide şurdaki tüm sanal dostlarım mail attı bide sevgili dostlarım beni devamlı takip ediyorlarmış.herşey ortaya çıktı:))neysa benimde içime uhte olmuş açığa vurmak iyi geldi.
    tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  16. ÇOK GEÇMİŞ olsun inşallah bir an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun