6 Ağustos 2010 Cuma

ŞİKAYETİM VAR YARADANA


Hayatınızda rastalayabileceğiniz en nemrut, en suratsız , en soğuk fizyoterapiste sahibim. Resmen beni tedavimden soğuttu. İlk 1-2 gün hevesle giderken şimdi ayaklarımı sürüyerek gidiyorum resmen. Karnıma ağrılar giriyor o buzhane gibi soğuk ortama gireceğim diye. İnsan bir gülümser, hal hatır sorar. Bunlardan nasibini almamış bari işini iyi yapsın diye düşünüyor insan. O da yok... Mecburen, bir zahmet ara sıra "şuraya uzanın" falan diyor. Onun dışında sanki bana küs:)))Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali ben ortalarda dolanıp aklıma esen hareketleri yapıyorum. Bu hareketlerin bir sırası, süresi, seviyesi vardır herhalde. İşte ben bunlarıda kendi kafama göre gün gün arttırıyorum. Geçen gün bu kız sadece bana mı yoksa herkese mi aynı tavrı takınıyor diye takip ettim. Bıkkın, isteksiz, umursamaz tavrını diğer hastalarına da sergilediğini görünce içim biraz rahatladı aslında. Çünkü resmen kendimden şüphe etmeye başlamıştım. "Acaba yanlış bişey mi yaptım, ne oldu, ben anlamadım ki şimdi hööö..." diye düşünüp bir yandan da pedal çeviyordum kaç gündür.
Onun dışında 2 tane daha fizyoterapist var aynı ortamda. Bir ona bir de diğerlerine bakınca arada dağlar kadar fark olduğunu görüyorum maalesef. Bu resmen işini ve hastalarını sevmiyor. Sonuçta üçü de aynı işi yapıyor. Yoğunluktan diyeceğim o da değil. Çünkü seanslar 3 kişilik ve özel bir yer. Nemrut fizyoterapistin hastaları olan biz zavallılar, resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz a dostlar. Bazen kıza bir şey soracak oluyorum, alacağım cevaba korkumdan ya da soru havada konuşma balonu şeklinde kalıp patlayacak diye (sorulara cevap vermeme gibi adetide var.) soramıyorum, "boş ver, sen az daha debelen, sonra çek git kızım" diyorum içimden.

NOT: Şu yukarıda yazdıklarımı betimleyecek bir fizyoterapist imajı bulunamadığından görsel olarak "zombi hemşire" imajı kullanılmıştır bilginize. Ayrıca yer ve kişi adı kesinlikle gizli tutulacak. Sormayın söylemem:)

13 yorum:

  1. Keşke okusa da silkinse biraz, belki yaptığını normal sanıyordur (hani mesela dedik) aman boşver, sayılı gün çabuk geçer :)

    YanıtlaSil
  2. sesiciğim sen ne diyorsun, okumasııın bacağımı oracıkta kırıverir belli olmaz:)
    korkuyorum ondan

    YanıtlaSil
  3. Sen de pek usluymuşsun a be kızım. Etrafa çemkirmek için benim yaşıma gelmeyi beklemene gerek yok. Çıngar çıkart hemen, ver fırçayı.'' Kim buranın yetkilisi?'' diye sesini yükselt. Olmazsa yol saçını başını, fizyoterapiye ihtiyaç duyacak hâle getir:)))

    YanıtlaSil
  4. :))) kendimi öyle düşünemiyorum nedret abla ya. keşke yapabilsem.kıza egzersizle ilgili bir soru sordum geçende duymaması imkansız.cevap vermeden uzaklaştı yanımdan. bende öyle bakıyorum arkasından ne diyecek diye. neden sonra odadan çıkarken soruma cevap verdi. duymuş da o zaman tenezzül etmiş yani cevap vermeye. nasıl sinir anlatamam.

    YanıtlaSil
  5. böyle nemrut insanlardan nefret ediyorum,sana cana yakınsındır güler yüzünle 2 hoş konuşma geçsin demi ama yok öküz yahu bunlar,aloo insanım ben ne somurtuyon diyesim geliyo bazen :))ay abir anım geldi aklıma sinirlendim:)))salla geçmiş olsun canım bu arada,valla çocuklar ikilenince fazla gezemez oldum sizleri,görmüşken bir sesleniyim dedim byy

    YanıtlaSil
  6. yok canım ya sonuçta ben kuaföre gitmiyorum ki,hoş sohbet zaten aranmaz o ortamda ama bu temel insanı vasıflarını yerine getirmiyor gerçekten.

    teşekkürler meraklıbeti:)

    YanıtlaSil
  7. sen sağlıkla tedavini bitir de, onu boşver canım. belli ki ömrü böyle geçip gidecek, yazık ;(

    YanıtlaSil
  8. çok sağol canım ya. yarın doktora kontol olup bırakıcam zaten.bastı beni orası bu sıcaklarda gelemem ben öyle sıkıntıya:)

    YanıtlaSil
  9. Allah sabırlar versin canım. Tez zamanda kurtulmanı diliyorum.

    YanıtlaSil
  10. teşekkürler Yeşim. zaten artık iyileşim. hatta sek sek oynayacak kıvama geldim:)

    YanıtlaSil
  11. :) işte bu harika tatlım. Çok sevindim senin adına.

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun