8 Mayıs 2011 Pazar

SANEM SEVGEN'DEN BANA GELEN e-maile CEVABIM!!! aynen noktası virgülüyle yayınlıyorum...

ben gayet sakinim ve ne yapacağımı biliyorum artık. sen hiç onu merak etme. ben adımı korumak ve attığın bu iftirayı temizlemek zorundayım. yazının altına gelen yorumları okumuyor musun sen...?
herkese beni adi kopyacı çalan basit bir insan olarak gösterdin.
bana "40 yaşında buruşuk suratlı gerizekalı,+3 YAŞ" derken sen sütten çıkmış ak kaşıksın değil mi? ne öğretmenliğim kaldı ne mesleğim,arkadaşların ve izleyicilerinle beni rezil etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz ve hala da buna devam ediyorsun. benim bütün öğrencilerim ve meslek arkadaşlarım beni takip ediyor. sence onların gözündeki imajım ne hale geldi bir düşün. bloggerları geçtim. onların ne olduğu çıktı zaten ortaya. ben burada kendi adımı temizlemeye çalışıyorum.attığın çamuru sana iade edeceğim hiç merak etme. blogunda tekzip yazısıyla tüm olanların senden kaynaklandığını benim hiç bir şekilde o ayakkabıyı kopyalamadığımı yazacağın gün gelecek. hem de MAHKEME KARARIYLA. bunu sen istedin...

sen niye anlamıyorsun da gidip kendi twitternı gitti gidiyorrdaki işini karıştırıyorsun. ben zaten twitterı etkin olarak kullanan biri değilim. facebook sayfamla bağlantı kurdum. facebook sayfama resim falan yükledikçe anında twitterda çıkıyor. o yüzden twitterda kim ne yapar ne eder baktığım bile yok. senide twitterdan takip etmiyorum sanıyordum ama ediyormuşum. bunu o olaylardan sonra farkettim. ben tüm tanıdığım bloggerları takip et derim gördükçe. yoksa twitterda ne yazdı ne etti açıp bakmıyorum bile. bu seninle olayımızdan sonra girip ne olduğunu anlamaya çalıştım hatta.

 neyse asıl konunun seninle OCAK AYINDA yazışmamızın hemen sonrasında 2gün sonra senin gidip fermuar aksesuarların yapmı aşamalarını açık bir şekilde videolu fotoğraflı anlatımla yazdığın yazıdan kaynaklandığını anmlamıyor musun? anlamamak da direnip de niye twitter ve gitti gidiyordaki senin işini kopyalayan kişiyi karıştırıyorsun...?.

 bunu yapmakdaki amacın  çok açık. insanların aklını bulandırıp olayın asıl konusundan uzaklaştırmak. hata ve hatta twitterda bir ekran görüntün var. orada senin işinide kopyalamışım da gitti gidyorda satıyormuşum gibi yazmışsın. insanlar sen yalan söyledikçe ona iinandılar, arkası neymiş doğru mu yalan mı bakmadılar bile. ÇAMUR AT İZİN KALSIN DEĞİL Mİ? YOK ÖYLE YAĞMAAA.

senin yaptığın sinsice davranışın ortaya çıkmaması için konuyu dağıtmak için bana iftira attında attın.. ben o fermuarlı aksesuarların yapım aşamalı yazını perşembe ya da cuma günü görünce ve senin beni hiiiiiiç bir yerde takip etmeyip sadece arkadaş listeme çöreklenip oturduğunu görünce senin gibi birkaç tane daha öyle insan var onların hepsinin arkadaş listemden çıkıp gitmelerini istedim. Ne var bunda.??? arkadaşım değilsen arkamdan kuyu kazıyorsan arkadaş listemde senin işin ne??? değil mi?

sana hiç bir yerde hakaret etmedim ve yazdığımız hiç bir yazıyı da silmedim. fakat sen twitterda sanki seni hakaret yağmuruna tutmuşum gibi iletiler yazıp durdun. bunu da hayret ve dehşet içinde izledim. gerçekten çok ama çok tehlikeli bir insansın. bu hırs seni bir yere götürmez ancak yok eder. haberin olsun. bir yerklere çıkmak için başkalarını basamak olarak kullanma. kendin emek harcayıp bunu yap..


haa koyladı falan diyorsun ya senin yaptığın ilk ayakkanı Minush kopyası değil mi. ayakkabıların üzerine boyadağın desenler 365 gün etkinlik kiatbından baka baka yaptığın işler değil mi???  ama nerak etme bunlar aynen sana geri dönecek.


ayrıca seni nerede desteklemişim ne yapmışım diye soruyorsun. ben senin gelip sayfanı beğeniyorum yaptığın işleri beğeniyorum, gidip kendi sayfamda paylaşıp arkadaşlarımla paylaşıyorum. senin çantanı kopyalayan kızı sonradan farkedip blogunda gidip ağzının payını veriyorum bunlar hiiiiç görünmüyor yok sayılıyor. sen ne yapıyorsun ??? yazışmamızdan 2 gün sonra gidip fermuar aksesuarlı yapım aşamalı yazı yazıyorsun peees... sonra ben sana bende ayakkabı boyamak istiyorum ama bana da kızarsın diye korkuyorum yazıyorum esprili bir şekilde  sen ne yapıyorsun??? gidip YASAL UYARI DAN DUN VS VS... yazan komik bir yazıyı gfacebook sayfanda benim yazımın hemen altına yazıyorsun. sonrada bana gelip "aaay beni yanlış anlama bu genel bir uyarıydı diyorsun. senin yaptıklarına herkes güler. bunları açık açık anlattığımda herkes neyin ne olduğunu anlarda ben senin gibi olamam. benim bir ağarlığım var. sen her ne kadar bana +3 yaş desende BEN ÖĞRETMENİM ve gayet zekiyim,sıcak kanlı ve iyi niyetli olmamı bu şekilde yorumlayıp beni salak sanmış olabilirsin ama değilim hiiiç merak etme.


oye design ve kotika ile ilgili ayrıntılı bir yazı da blogumda yer alacak. ozaman bakalım ne yapacaksın. attığın iftiraları temizlemek biraz zamanını alacak ama bunu sen istedin.

ayrıca ben seninle ilgili hiç bir yerde hiçbir açıklamada bulunmadım. facebook sayfama yazdığım iletiyi üzerine alınıp gelip bana mesaj çeken sonrada twitterda sanki seni hakaret yağmuruna tutmuşum gibi garip garip iletiler giren olayı bu noktalar vardıran sensiiiin.

"oyenin ayakkabısının kim tarafından ve niye yapılmış olduğu beni ilgilendirmiyor.Bu durum tamamen ayakkabının tasarımcısınıı ilgilendirir." yazmışsın buna çok güldüm gerçekten. e o halde koskaca bir yazı niye yazdın blogunda. niye o yakkabıyı ben yapmışım gibi herkese yazıyorsun. allahım ya sen nasıl bir insansın böyle


UZAK DUR BENDEN ARTIK....


not: yazıdaki isim ve soyad eklemesi savcılığa sanem sevgen hakkında açmak istediğim davanın takipsizlikle sonuçlanacağını öğrendikten sonra eklenmiştir. demekki bir insanın ismi,soyadı, fotoğrafı açık açık kullanılıp,yalanlar ,iftiralar atılınca bunun üzerine dava açmak istediğimizde "kadın çekişmesi" olarak nitelendirip dava açılmasına gerek duyulmuyormuş. benimde kendisinin ismini cismini açık açık yazmamda bir sakınca yok öyleyse...

10 yorum:

  1. Ne kadar acı ne kadar komik. İnsanlar neden bu kadar çirkinleşiyor. Birbirine destek olması gerekirken ne bu herşeyi didikleme hata bulma çabası.. Çok çirkin sözcükler.. Bunlar bir bayana hiç yakışmayacak şeyler. Canını sıkma hak yolunu bulur elbet :)

    YanıtlaSil
  2. insanlar ben sustukça suçlu olduğumu sanıyorlar. artık yeter resmen beni mafetti bu olay. herkes neyin ne olduğu öğrensin o kadar üzgün ve kötüyüm ki anlatamam. onun yüzünden günlerdir uykusuz ve sıkıntı içindeyim.

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz şeylerin insanı ne derece yıprattığını biliyorum.Hele ki iş kişisel hakaret boyutuna varınca iyice nahoş bir hal alıyor.
    Duru cum anladığım kadarıyla asıl problem aynı alanda bişeyler yapmaya başlamandan kaynaklanıyor. Ben anlamıyorum ve sanırım hiç anlayamayacağım,aynı malzemeleri kullanarak bişeyler üretmeye başladığın an buna önce başlayan sahiplenici bir tavır takınıyor ve malesef kopyacı yaftasını yapıştırıveriyor.Dediğim gibi ben bunu anlayamıyorum çünkü hiç bir el emeği iş bire bir taklit edilemez.Bırak bir başkasını insanın kendisi dahi bunu yapamaz ki..Sorun ayakkabı boyamış olmanmı?sen kendi tarzını yansıtırsın,bir başkası kendininkini..Bunda hazmedilemeyecek ne var?

    YanıtlaSil
  4. Canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki... Önceki yazılarını da okudum ama bir önceki yorumumda canını sıkmamak adına yorum yapmak istememiştim bu konuyla ilgili... Hakkını arayarak en iyisini yapıyorsun canım, ben sana güveniyorum... Sanemiko'yu da takip ediyordum ama artık izlemeyi bıraktım blogunu, tüm bu yaşananlar çok üzücü ve yıpratıcı...

    YanıtlaSil
  5. Durucum çok üzüldüm,ama senin üzülmene daha çok üzüldüm.Olayın ne olduğunu az çok anladım ,değmez canım gerçekten.Blogcu olan her arkadaş buna benzer olaylar yaşadı.Ben kendi adıma senin nasıl yaratıcı,çok değerli bir öğretmen olduğunu biliyorum.bilmek için şahsen tanımak gerekmiyor,buradaki yazıların hitapların,üslubun kanıtlıyor.Üzülmemeni sadece yapılması gerekenleri yapmanı tavsiye ederim nacizane.Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Neden bu kadar sıkıntı ,üzüntü? insanlar sizi tanımıyor mu sanki? canınızı sıktığınıza değmez. Zevzekyus soyu her zaman vardı ve her zaman var olacaklar. sevgilerle.

    YanıtlaSil
  7. ya ben olayı tam olarak bılmıyorum ama, sıkma canını boşver bu tarz insanlar olacaktır etrafımızda kafanı takıp kendını üzme derım ben.:)öptüm.

    YanıtlaSil
  8. ayyy,vatandaş da seviye falan kalmamış yerlerde sürünüyo. ayrıca da yaş mevzusuna neden girmiş ki,belki de kendii kendine kompleks yapıyor.sen blog dünyasına beden büyüksün,baksana daha başarıyı tadir etmeyi öğrenememişiz.. Anca çalalım,çırpalım derdindeyiz..

    YanıtlaSil
  9. insanlar aynı işi yapsa dahi desteklemek bu kadar zor mu ya?* Bence değil çünkü benimle ortak alanda çalıştığımız bir çok tasarımcı arkadaşımla malzme nerden alınır bulunur bunları paylaşırklen şu gelinen durum çok kötü...Tamemn tecrübesizlikten kaynaklanıyor.. ve artık lütfen sıkma canını dediğim gbi herkesduruyu tanıyoır bizde öğrencilerinde :)

    YanıtlaSil
  10. merak etme duru seni bilen biliyordur sıkma canını.. nimo arkadaşıma katılıyorum..aynı işi herkes yapabilir ne var bunda..sanemiko çok ayıp etmiş yazışmalarınızı okudum..seni haklı buldum..böyle şeyler olması gerçekten çok üzücü umarım hatasını anlar oda..ve kendisini övme kısmını da çok itici buldum açıkcası..çok bayagı olmuş o kadar eğitim alan zarif nazenin bi insan onları zaten yazamazdı..neyse herşeyin hayırlısı diyorum..üzülme artık lütfen..sevgiler

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun