6 Mayıs 2011 Cuma

Hand Painted Shoes - El Boyama Ayakkabı Eskiz- Babet ve Topuklu Ayakkabılar


 AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ... 
Evet bu yazımdan sonra kimse burada negatif enerji yayan, kötükle beslenen, hırs ve kıskançlık dolu kişilerin isimlerini adını ağzına almayacak. Kafasını onunla meşgul edip boya ve fırçalarından uzak kalmayacak.Yalan, iftira, hırs ve kıskançlık gibi negatif duygularla oraya buraya saldıran kişilerle bu güzel blogumu kirletemem. Kimseye de ben onun anlattığı gibi biri değilim diye kendimi paralayacak değilim. O kişiyi bana attığı iftira, yalan ve hakaretlerinden dolayı Allah'a havale ediyorum. İzleyin ve görün... Ahımı alanların sonu pek iyi olmuyor tecrübeyle sabittir.Yazının başında da dediğim gibi "Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.".Ben endişe edildiği üzere daha da güzel ve kaliteli tasarımlarla burada olacağım. İtalyan malı gerçek deri Giuseppe Zanotti, Mario Vicci babet ve topuklu ayakkabılar aldım. Emeğime değecek ayakkabılar üzerine çalışacağım artık. Bu paylaştığım eskizlerde beyaz topuklu ayakkabı için düşündüğüm çalışmam.Pazartesi gününe kadar bitirebilirim sanırım.



Ha unutmadan söyleyim ben 40 yaşında, buruşuk suratından utanan, gerizekalı biri değilim aslında. (daha da vardı da şimdi ekran görüntüsüne bakmaya üşendim)Yaşıma göre gayet formunda ve zeki biri olarak tanınırım. Blogumda gül cemalimi göstermeme nedenim o söylenenler değil yani. TARZ VE TERCİH meselesi diyorum.Bunu da söylemeden geçemedim EGO SAVAŞLARI MALUMUNUZ...:)))


Bir seferlik bakın bakalım gül cemalime doya doya:))) Bir daha zor görürsünüz!




not:
yazıda sözü edilen kişi sanem sevgen'dir (sanemiko)

8 yorum:

  1. Durucum, bu ne güzellik böyle :)
    Hayat güzel, sen güzel, elinden çıkanlar güzel, boşver gerisini, aldırma be güzelim :)

    YanıtlaSil
  2. sağol banuca. sanemikonun deyimiyle 40 yaşında buruşuk suratlı ve gerizekalı biriyim! ama idare eder işte:)) hayat güzel de ustaca manevralarla,entrika ve iftiralarla çirkinleştirenlerde var işte. kovuyorsun hala gitmiyorlar üstelik...

    YanıtlaSil
  3. Duru'cum tesadüfen gördüm bu kavgayı ..ve samimiyetimle söylicem kimseye yakışmıyor..sana hele hiç..haklıyken haksız olma ..bence bu son postları bile kaldır..yani ben olsam öyle yapardım:) öfkeyle insan sonradan pişman olacagı atraksiyonlarda bulunabiliyor.
    Bu arada 4o yaşında da olabilirdin, buruşuk da çirkin de olabilirdin..ya da şişman ya da sıska..ne fark eder ki..?
    ben seni ürettiğin şahane ürünlerle yaratıcılıgınla takip etmek isterim ve eminim ki ben tek degilim:)
    iyi geceler diliyorum..umarım ne demek istedigimi düzgün ifade edebilmişimdir.

    YanıtlaSil
  4. Girls On Blog bugün hayatta en korktuğum şeylerden birini yaşıyorum zaten. haklısın bende bu durum içine düşmekten dolayı çok ama çok üzgünüm öğrencilerim, iş arkadaşlarım, blogger arkadaşlarım, ailem, iş yaptığım kişiler herkes bu olanları okumak öğrenmek durumnunda kaldı.onlar benim gösterilmek istenen kişi gibi olmadığımı biliyorlar bunuda söylüyorlar ama ben hazmademiyorum bu olanları.öyle zor bir durumda kaldım ki bu şekilde kendimi savunmak zorunda bırakıldım.zaten artık daha da uzarsa adli yollardan çözüm bulmaya çalışıcam. asla bu şekilde kimsenin karşına çıkmak istemezdim. bana yakışmadığını da biliyorum ve görüyorum ama mecbur kaldım:(

    YanıtlaSil
  5. Kalemin elinde dans mı ediyor senin aceebaa?:)Maşallah diyorum çok güzeller hepsi hepsi.Bu çizim işi muhteşem bir şey.Becerine ve hayal gücüne hayranlıklar yani.Çokta genç ve güzelsin:)

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürler sihirli değnek:)

    YanıtlaSil
  7. ne yazıkki hepimiz karşılaşıyoruz bazı insanlar bazı aktivitelerin sadece kendilerine ait olduğunu sanıyor.Ayrıca herşey ayakkabı boyamanla başlamadı mı niyet belli boşver ....Açıkca bazı insanlar gerçekten acınası özellikle; kendi kopya çekip başkası birşey yaratınca haset olup geceleri uykusu kaçan ,yaptıklarıda aslında birşeye pek de benzemeyenler ama kendini DALİ YADA LEONARDO ZANNEDENLER :))) evet evet süpersin devam et de geç git.

    YanıtlaSil
  8. sağol Mayka. Dali de olsun leonardo umurumda olmaz da ama bana iftira atıp üzerime basarak yukarılara çıkmaya çalışmasın.sadece bunu istiyorum.
    ben sadece kendimle yarışırım yaptığımın hep daha iyisini yapmaya gayret ederim.o da bunu yapsaydı hiç bu çirkinlikler yaşanmayacaktı...

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun