16 Haziran 2011 Perşembe

KOİ ŞAPKAM SEN NASIL BİR ŞEYSİN BÖYLE?

 Hani  bir önceki yazımda "KOİ bittiğinde her şey daha güzel olacak..." demiştim ya... Gerçekten de öyle oldu! Uzak doğuda akıntıya karşı yüzerek efsanevi nehrin kaynağına ulaşan koi balığı azmin, başarının ve kararlığın simgesidir. Vücudunda bu dövmeyi taşıyan kişinin şanslı ve hayatta hep başarılı olacağına inanılır. Bende bu şapkayı tasarlarken, üzerinde çalışırken hep bunları düşündüm, hayaller kurdum ve istedim. Fakat hayatımdaki etkisinin bu kadar hızlı olacağını tahmin etmemiştim.
Tam da bu sıralar "hayatta level atlamam gerek, çok sıkıldım bu monotonluktan." derken bu şapkayı boyadım ve level atladım:) Artık yeni bir leveldayım ve bu levelda neler karşıma çıkacak merakla  bekliyorum...
Pırıl pırıl, rengarenk ve eğlenceli bir level olacağına da eminim. Bu levelda uzun süre kalsam da hiç sıkılmayacağımı biliyorum. İşin en güzel kısmı da bu:)  Fakat bu durumu şöyle oldu, böyle olucak diye sanırım sizinle çok açık açık paylaşamayacağım. Çünkü özel hayatımla ilgili nedenlerden dolayı her şeyi açıkça paylaşmak istemiyorum.
Bu his aynen üniversitede Bursa Belediye'sinin açmış olduğu bir seramik yarışmasında da olmuştu. Yarışmanın haberini alıp yarışma şartlarını öğrendikten sonra kafamda pat pat ne yapacağımı gördüm ve uyguladım sadece. Fakat gerçekten çok çalışmıştım ve elimden gelenin en iyisini yapmıştım. Hatta okuldan torba torba çamur taşıyıp evde sabahlara kadar çalışmıştım. Atölyede çalıştığım saatler bana yetmiyordu. Çalışmayı eve götürüp daha uzun saatler çalışabilmek için geçici süreliğine seramik atölyesinden turner bile çalmıştım.))) (işim bitince geri götürdüm ama hırkıııız seni demeyin hemen:)) Çalışma bittiğinde sabah ezanı okunuyordu. Dua etmek içimden geldi ve ettim. Fakat duam biraz ilginçti... "Allahım biliyorum yarışmada 1. benim. "Fakat lütfen işimin kuruma, sırlama ve fırınlama aşamasında bir sorun çıkmaması için bana yardım et, yolumu hep açık tut vs vs." gibi bir şeyler söyleyerek dua etmiştim. Yarışma sonucu açıklanacağı zaman kapıda heyecanla bekleyenler vardı. Çok ukalacaydı ama "1. benim! 2. lik ve 3. lük için sevineceksiniz." dediğimi de hatırlıyorum. Sonuçta 1. olduğumu söylememe gerek yok sanırım.

Yaa işte öyleyken böyle... Uzun lafın kısası Artık Şapkasız Çıkmam Abiiii!.)))


Koi Şapka ile ilgili diğer fotoğrafları görmek isterseniz buraya TIKTIK
Daha önce boyadığım Frida Kahlo temalı şapkayı da görmek isterseniz buraya TIKTIK


8 yorum:

  1. Durucum yazından çok etkilendim.Umarım hayatındaki level hep bu hisleri uyandırır sende.Koi balığı da dikkatimi çekti.Böyle pozitif bir katkısı varsa bari profilimizde olsa diye düşünüyorum:):)Ellerine sağlık ürettiklerini beğeniyoruz ve ayrıca çokda takdir ediyoruz inan buna arkadaşım...:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler esincim:) kesinlikle koili bir şeylerin olsun derim. tabii tüm bu olanlar koili şapka taktım da oluverdi demek değil. bu sene katıldığım kuantum seminerinin başında bize hayattaki vizyonumuz ve misyonumuzu belirlememiz istenmişti. ben o sırada şu an gerçekleşen şeyleri yazmıştım. koi şapkanın bitiminin ardından bunların gerçekleşmeye başlaması çok güzel ve mükemmel bir tesadüf oldu:)

    YanıtlaSil
  3. blogunuzda yeni işler görmek ne güzel :)çok sevindim.

    YanıtlaSil
  4. bundan sonra hep böyle olacak. son aylarda olduğu gibi negatif insan ve olaylardan uzak, eski neşe ve hareketinde olacak blogum.
    teşekkür ediyorum ilginize:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş hayatım ellerıne yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. belki daha önce sordum ama ben hala tam bulamadım ayakkabı ve şapka için kullandığın boya malzemeleri nedir.Ben çok amaçlı kalemlerden aldım çizim için ama heryerde olmuyor İstanbula gidicem orda bulurum belki sen fırça kullanıyorsun sanırım malzemeler hakkında bilgi verirmisin

    YanıtlaSil
  7. süpersiniz , enerjiniz bana da enerji katıyor. çok yetenekli bir tasarımcısınız. yolunuz hep açık olsun

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun