26 Haziran 2011 Pazar

TEK TAŞIMI KENDİM ALDIM N'ABEEER!!! - Hand Painted Shoes - Pop Art


Bu yazımda başlangıcını yaptığım ayakkabım bitti. Aslında uzun zaman önce bitti ama ancak şimdi yazmak geldi içimden. Blogların kapanmasının ardından benim yaşadığım sıkıcı olaylar yüzünden bir türlü bloga eskisi gibi ısınamadım. Paylaşımlarımı hep facebook fan sayfamdan yapıyorum bir süredir. Bu soğukluk bitsin istiyorum, eskisi gibi arkadaşlarıma yorumlar yazayım, hergün paylaşım yapayım istiyorum, istiyorum ama sadece istiyorum işte... Bakalım ne zaman bu durum son bulacak.


Ayakkabı üzerindeki desen Marilyn Monroe - Diamonds Are A Girl's Best Friend'i dinlerken ortaya çıktı demek isterdim. Böyle daha sofistike ve etkileyici bir hava katmış olurdum belki ama aslında öyle olmadı. Eskiz ilk olarak bir sınavda gözetmenlik yaparken şekillendi. Öğrenciler harıl harıl soruları cevaplarken bende sıkılıp çizmeye başladım. Fakat iş ayakkabıyı boyamaya gelince bol bol Nil- Pırlanta - Madonna - Material Girl  veee Marilyn Monroe -Diamonds Are A Girl's Best Friend dinledim. Bu açıdan ayakkabıyı boyarken çok eğlendim ve mutlu oldum.Pop art imajlar ve benim bol bol kullandığım gözler, dudaklar ön planda.


Ayakkabı'nın özelliklerine gelirsek; Mario Vicci marka, %100 deri,  37 numara. Beyaz deri üzerine el boyaması olarak çalıştım. Üzerindeki boyama, suya ve sürtünmeye dayanıklıdır. Tamamen el işliği ile yapıldı. Tabii ki her zaman olduğu gibi bu da tek ve benzersiz. Aynısı bir daha yapılmayacaktır.


Tasarımlarıma artık 3 satış noktasından ulaşabilirsiniz.

♥ Yirmibir Metrekare Butik - F.S.M. Bulvarı Sedef apt. No:47/B Nilüfer/ Bursa

♥ OTTOec Butik - Beyoğlu, İstanbul

27/ 06 / 2011 tarihinden itibaren de
♥ Leila Butik - Firuzağa mah. Hayriye Cad. No:18/C, 34425 Beyoglu/ İstanbul

Kapkara Camdan Kelebek'in satış noktalarından biri olmak isterseniz durugunacan@gmail.com dan benimle iletişim kurabilirsiniz.

Sevgiler:)

5 yorum:

  1. Yine çok güzel bir çalışma olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Tek kelime ile süper. Bende yapmayı çok isterdim, demekle yetiniyorum...:( ellerine sağlık. Beyoğluna çıktığımda bahsi geçen mağazalara uğrayacağım...
    Bloğunu izlemeye ve takibe aldım.
    İyi paylaşımlar diliyorum...

    YanıtlaSil
  3. eee şeeyyy ben bi postumda pop art sanat akımını anlattım da. Günlük hayattaki örneklerini verirken de bu resimlerden birini kullandım size ait olduğunu belirterek ama:) Emeğe saygım sonsuz ayrıca bunlar muhteşemler!!! Taktir ettim. Umarım sakıncası yoktur eğer rahatsız olursanız kaldırırım hemen lütfen bildirin:) sevgiler HANDE

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler Elif Avaz.

    mor atölye aslında şu an istanbuldaki butiklerin ikisinden de tüm işlerimi aldım. sadece bursadaki butiklere yolunuz düşerse görebileceksiniz. çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. rahatsız olmak ne demek tam tersi mutlu olurum. çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun