22 Ekim 2009 Perşembe

DEMOR HOME'da %70 İNDİRİM

Demor Home Bursa'da 2 şubesi olan ithal ve yerli dekorasyon ev tekstil ürünleri satan bir mağaza. Çekirge cad. üzerinde bir şubesi vardı zaten. Korupark açılınca oraya da bir şube açıldı. Geçenlerde kardeşim ve bir arkadaşımla Korupark'da ki şubesine uğradık.
%70 indirim olduğunu görünce daha da bir memnun olduk tabii. Öyle hoş ve ucuz şeyler aldım ki mağazadan çıkarken ağzım kullaklarıma varmıştı. Blogda yaptığım alışverişlerden söz etmiyorum pek aslında ama bunu Bursa'lıların bilmesi gerektiğini düşündüm. Yaptığım alışverişlerden bloğumda söz edebilmem için ya çok ucuz olmaları gerekiyor ya da çok farklı ve severek aldığım bir şey olması gerekli. Bu alışverişim tüm kriterlere uyduğu için "onu da aldım bunu da aldım şunu da aldım" diyebilirim gönül rahatlığıyla.
Asıl haber vermesem vicdanım sızlardı:)

Siyah döküm şamdanlar: Tanesi 48TL. iken indirimde ben ikisini 25TL. ye aldım. Tanesi 12,5TL. ye geldi, ne güzel:) Boyları 32cm. bu da güzel.
Şamdanları ve İkea çerçeveyi beraber kullanmayı düşünüyorum.
Fakat henüz şamdanların üzerinde duracağı bir dresuar yok ortada.
O da olur inşallah, geç olsun da güç olmasın di mi ama.)

Dresuar, şamdanlar ve çerçeve birleştiğinde şöyle bir görüntü elde etmek istiyorum.
Damask ve Dantel Desenli Peçeteler: 9.9TL. den 5TL inmiş. Kutuların içinde 16 adet var.Ben içlerinden 4'er tanesini kullanıp gerisini misafirlerim için saklayacağım. O 4 peçeyide ileriki günlerde nerelerde kullandığımı göreceksiniz.Güzel planlarım var bu peçetelerle ilgili:)
Yastıklar: Bu yastıkların da tanesi 12,5TL. ye geldi.40cm.X40cm. ölçülerinde sanki kafes kafes örülmüş deri şeritler varmış gibi duruyor. Bunlarda koltuklara çok uydu.
Dekorasyon aksesuarı, ev tekstili, duvar kağıdı vs tür ihtiyaçlarınız varsa bu sıralar önce bir
Demor Home'a uğrayın bence. Kesinlikle benim gibi çok memnun ayrılacaksınız oradan. Keşke indirimin ilk günlerinde haberim olsaydı bile dedim.

Bu anlatacaklarım konumuz dışı ama evde yata yata çenem düştü sanırım.
Anlatacaklarım benim meşhur unutkanlığım ve doktorların eciş bücüş reçeteleri üzerine.
Çok fena grip oldum. Geçen cumadan beri kötüydüm ama şikayetlerim dayanılmaz olunca dün doktora gittim. İlaçlarımı yazdı 2 günde istirahat verip beni yolladı. Okuluma yakın bir eczaneden ilaçlarımı alayım, raporumu müdürüme teslim edeyim, evime gidip yatıp dinleneyim diye hayaller kuruyordum. Eczaneye ilaçları almak için girdiğimde reçeteyi incelediler ve reçete üzerinde karalama yapılmış doktorun imza ve kaşesi gerekiyor dediler; birde bir ilacın ismini düzgün yazmamış anlaşılmıyormuş ne olduğu. Kısaca bu ilaçları size veremeyiz doktorunuza gidip düzelttirin bu reçeteyi dediler. Onlarda haklı tabi ama ben bir sinirlendim. Zaten ateşim çıkmış, ter içindeyim:( O hışımla ve kafa karışıklıyla dolmuşa bindim, ön koltuğa oturdum. Cüzdanımı çıkarırken sağlık karnemi ve reçeteyi torpido gözünün üzerine bir güzel koyduuuum. Dolmuştan indim 5 dak sonra sokakta bir çığlık ve elimde bir boşluuuk:))) Şimdi halime gülüyorum ama dün sinirden ağlıyacaktım yemin ederim. Neyse dolmuşların kahyasına durumu anlattım ve herkesi sağlık karnesi bulmaya seferber ettim. 45 dak. gelen geçen her dolmuşu inceledim. Aradığım "kahverengi kareli ceketli, sigara kokulu bir dolmuş şoförüydü.) Dolmuş ve şoförü hakkında tek hatırladığım buydu çünkü. 45 dak dolmuşu aradıktan sonra pes edip, hakkımda gerekli bilgileri kahyaya verip, durumu anlatmak için müdürüme gittim. Allahtan bana acıdı da evime istirahate gönderdi. Dünden beri sağlık karnesi ve reçeteden haber yoktu. Şimdi haber geldi sağlık karnem ve reçetem bulunmuş ve okuluma teslim edilmiş:)
Birazdan onları almaya gidicem. Ama ilaçlarımı alabilmem için önce doktoruma gidip "güzel yazı dersi" veremem gerekiyor. Eğer kendimi de bir yerlerde unutmazsam reçeteyi düzelttirip, ilaçlarımı alıp evime döneceğim umarım.


12 yorum:

  1. ürünler çok güzel ve çok uygun almışsın,hepsini güle güle kullan. bu arada dresuar ne demek?

    çok geçmiş olsun,umarım kısa sürede toplarlanırsın.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Kapkara Camdan Kelebek geçmiş olsun.

    Almış olduğunuz aksesuarlar şık ve güzel.Peçetelerle yapacağınız projeleri merakla bekliyorum.Güzel dokunuşlarla farklı tasarımlar çıkaracağınızdan eminim.

    Sağlıklı mutlu gün geçirmeniz dileğiyle sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. İkiz bebek teşekkürler canım.
    dresuar genellikle antrelerde ve geniş koridorlarda kullanılıyor.
    senin için yazıma dresuarlı bir örnekde ekledim. Bazıları çekmeceli ve gözlü olabiliyor. Duvara dayarak, üzerine ayna, resim, şamdan, vazo vs aksesuarlarla birlikte kullanılıyor.

    Belgin hanım çok teşekküler,
    ilaçlarımı aldım keyfim biraz yerine geldi.birazdan peçete ile yapıcağım çalışmama başlıyacağım bitince blogda anlatırım sizlere.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. canım geçmiş olsunnn.Aldıklarına bayıldım.Yastıklar da spermişşşş.Güle güle kullan hepsini.sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  5. çok sağol Ebruli'ciğim. daha güzelleri senin olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun Kapkara'cığım.Hastalıktandır o unutkanlık.İyi bak kendine, domuzlardan uzak dur:)))
    O peçetelerden ne yapacaksan yap,ben de taklit edeyim.Gri beyazlısını almıştım Ankara'dan, bir yere fon olur diye.Kaldı öylece elimde.Fikrim gelmedi hiç.

    YanıtlaSil
  7. sağol ablacığım:)ilaçlarımı aldım birde nar ve yeşil çaydan oluşan antioksidanda aldım. domuzlara karşı önlemimi yeterince aldım sanırım:)))
    peçeteler gelince;
    zaten yapmaya başladım bitmesine az kaldı. yarınki yazım o olacak.
    çok güzel oluyor çoook:)
    gri beyazlısı da çok güzel olur. projenin içindeki malzemelerden bulamadığın olursa ben sana gönderirim.marmariste bulamayabilirsin çünkü.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Kesin bu tarz da yaparsın, mavi yine damask desen kız seviyorum bunca ortak yönümüzün olması yeteneklim benim ya

    YanıtlaSil
  9. ay unutmadan geçmişler olsun canım ya

    YanıtlaSil
  10. evet canım yapıcaaaam:)
    salonda siyah,beyaz,gri tonlar hakim.
    alacağım dresuar siyah olacak ama koyu tonlarda bir turkuazla üzerinde değişiklikler yapma niyetim var.böylece biraz renk girmiş olacak salona.

    sağol canım, domuz gribi miyim neyim geçen cumadan beri sürünüyorum valla:(

    YanıtlaSil
  11. iyi günler aldıklarınız çok hoş. Ben bişeyi merak ettim korumax derken koruparktanmı bahsediosunuz yoksa farklı biyermi

    YanıtlaSil
  12. teşekkürler:)
    biz bursalılar oranın ismini korupark diye tuturduk, orada yapılan evlerden dolayı.
    fakat alışveriş merkezinin asıl ismi "korumax"mış bende yeni öğrendim:)

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun