24 Şubat 2010 Çarşamba

LEOPAR VE ZEBRA DESENLİ KEÇE SATIŞI - FİLİZ YÜN TUHAFİYE



Bursa Filiz Yün Tuhafiye'nin sahibi Veysel Sezer ben kendisiyle iletişime geçemeden önce o beni buldu. Leopar ve zebra desenli keçe taçlarımı kendilerinin imalatı olan keçelerden yapıp yapmadığımı sordu. Cevabım evet olunca da benden iletişim adreslerini blogumda yayınlamamı rica etti. Yakın zamanda www.filizyun.com adresinden online satışa başlıyacaklarını bildirdi. Fakat bu süre zarfında kendisine aşağıdaki mail adresinden ve telefondan ulaşarak sipariş verebilirsiniz. Kargoyla istediğiniz ürünü adresinize yollayabileceğini söyledi.

Bursa Filiz Yün Tuhafiye
Veysel Sezer
www.filizyun.com
veyselsezer@windowslive.com
Tel:541 775 23 33

9 yorum:

  1. süper saol cnm mail attm veysel beye
    bu arada gelmişken etkinligimede katılsaydn:)

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim bu adrese!

    YanıtlaSil
  3. evet bende senin adına sevindim.istanbula gitmene gerek kalmadı bak:)

    YanıtlaSil
  4. Tuğba;
    çok teşekkürler fakat ben hediye etkinliklerine prensip gereği katılmıyorum.umarım beni yanlış anlamazsın.

    YanıtlaSil
  5. Hehehe ama en çok eşim sevinecek Eminönünde çile çekmeyeceği için:)) Ve en çok burada 50x50 keçeleri 12tlye satan beyefendi üzülecek ki, mümkünse üzülsün zaten:))

    YanıtlaSil
  6. yok daha neler sanki hint kumaşı satıyor:)))
    ben alışveriş yaptığım gün bir sürü keçe ve başka malzemeler aldım 50tlye yakın.fiyatttan tam emin değildim.bak bunların tabakası 3tl. sitesinde öyle yazıyor.

    YanıtlaSil
  7. Adresi kayıt ediyorum ben de.Teşekkürler canım...
    Hayırlı Kandiller diliyorum..

    YanıtlaSil
  8. :)Canım geçen gün doktor çıkışı filiz yün e uğradım. Senin blogunda keçeleri yayınladığını ve birçok blogger arkadaşın da bu keçelerden almak istediklerini söyledim. O da benden senin web adresini istedi ben de verdim :) Kızmamışsındır umarım. Kızdıysan da affet nolur. O güzelim keçeleri görüp alınca diğer arkadaşlar da sahip olsun istedim. Şimdilik online satış yapılamıomuş. Ama keçelere kod numaraları yazıp telefonla sipariş alabilirlermiş. Bu arada keçe fiyatlarını düşürmüşler. Eskiden bir tabakayı 3 tl ye alıodum şimdi 2 TL olmuş. Desenliler de 3 TL. Umarım işe yaramıştır. Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. niye kızayım canım.
    zaten bende filiz yüne gidip iletişim bilgilerini alıp blogda yayınlayacaktım. demek senin sayende bana ulaşmış.bende hemencikde nasıl haberleri olmuş diyordum:)Veysel bey'e de sormadım beni nereden buldunuz diye.

    kendisine keçede kullanmak istediğimiz satışı olabilecek desenler hakkında bazı örnekler vermiştim.veysel bey bugün teşekkür için mail çektiğinde leopar ve zebra desenlerin renklilerinide baskıya verdiklerini söyledi. puantiye olanlarda onların ardından basılacakmış. yani son moda keçeler yolda.
    sevgiler

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun