27 Ekim 2010 Çarşamba

SONBAHAR KELEBEĞİ


Son yaptığım tacımın ismi Sonbahar Kelebeği... Geçenlerde yaptığım 2 taç gibi bunda da keçe üzerine inciler, metal yapraklar işledim. Fakat bir de metal yapraklarla aynı tonda oksitlenmiş kelebek ekledim. Aslında bu kelebek benim malzemelerimi aldığım yerde "hurda" broşlar arasındaydı. Hurda dediysem gerçekten öyle sanmayın. (Satıcı adamın tabiri bu) 2. el ya da ufak hasarları olan bu tarz aksesuarları ayrı bir yere koymuş. O dükkana gittiğimde ilk daldığım yer orasıdır. Bana göre onlar bir hazine.
O hurdaların hepsi benim olsa keşke:)
Küçükken anneannemin düğmelerini koyduğu kutuyu karıştırırken de aynı duyguları hissederdim. Anneannem'e sorup duruyorum o kutu nerede diye. Bana hedef nokta olarak bir dolabı gösterdi.  Müsait bir zamanımda o kutunun izini süreceğim. Bulursam size de haber veririm.

4 yorum:

  1. Ne kadar güzel olmuş ya, emeklerine sağlık canım. Kelebek ayrı bir şıklık katmış taca.

    YanıtlaSil
  2. Aynı duyguları ben de yaşamışımdır. Babaannemin öyle bir düğme kutusu vardı, her gittiğimde sanki öncesinden görmemiş gibi tekrardan karıştırır zevkle seyrederdim.:))

    YanıtlaSil
  3. bende büyüklerimizim biriktirdiği düğme takı gibi eskileri karıştırmayı çok severim hatta annanemden istediğim çok takılar vardır çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. Nergiz;
    beğendiğine sevindim,teşekkürler.

    melike;
    gönül;
    sanırım herkesin anneanne ya da babaannesinin böyle bir kutusu var:)

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun