31 Ocak 2011 Pazartesi

KAWAII EL BOYAMA ÇANTA- Hand Painted Bag



Kawaii karakterlerle boyadığım çantam tam olarak bitti. Sonuçta bakmaya doyamadığım sevimli bir çanta çıktı ortaya. Daha önceki yazımda söz etmiştim, çantayı Mango'dan almıştım ama bir türlü kullanamamıştım. Modelini seviyorum ama benim kullandığım çantalara oranla çok küçük kaldığı için öyle bir kenarda duruyordu. Demek ki o güne dek gelip onu boyayamamı beklemiş yavrucak:)


 Sağ alt köşede sırıtık bir tavşan var, yanına da imzamı çaktım:)



12 yorum:

  1. çok özendim ben boyasam bazıları yine taklitçi diyecek canım muhteşemsin bu arada matruşka linki için çok teşekkür ederim çekilişime bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Cok ama cok güzel olmu$!:)

    YanıtlaSil
  3. mayka başkalarının yaptığı şeyin aynısını yapmadığın sürece kimse seni bu konuda suçlamaz. fakat benim hatırladığım kadarıyla sen sanemiko'nun yaptığı çantanın hemen hemen aynısını boyamıştın. insanlar haklı olarak tepki verirler tabii. sonuçta bu işi bir çok kişi yapıyor ve bir çok çanta ayakkabı boyama örneği var. bunların aynısını yaptığında taklitçi olunur. fakat kendi özgün desenlerini ya da bu çanta da olduğu gibi kawaii akımının karakterlerini kendi yorumunla resimlersen kimse bir şey diyemez.

    YanıtlaSil
  4. Harikasın!! Süper bir çalışma! Diğerleri gibi özenli, temiz ve kaliteli ;)

    YanıtlaSil
  5. harika olmuş, bayıldım!!!

    YanıtlaSil
  6. Cheerful Demet yorumun için çok teşekkürler, çalışmamı bu şekilde yorumlamana sevindim:)

    Antigona sana da çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  7. ilk görüşte aşk bu galiba ellerine sağlık desenler boyaman gerçekten nefis olmuş bayıldım bu arada çantada çok şıkmış

    YanıtlaSil
  8. Çok başarılı tebrikler(:

    YanıtlaSil
  9. mor inek ve Tuğba beğendiğinize sevindim; ikinize de teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel olmuş :) bunu yapabilmek için hangi marka kalem kullanıyorsunuz? bnde sanata çok meraklıyım. etrafımdakiler güzel resim ve tasarımlar yapmtığımı sölüyor. lütfen benimle paylaşırmısınız? şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. Heyyyy Duru, birşey sorucam:
    Eski deri bir çantam var onu boyamayı düşünüyorum ben. Bunları boyamak için akrilik boya mı kullanıyorsunuz? Başka neye ihtiyacım olur sence?
    Bir bilene sormak lazım dedim :)

    Hoşçakal...

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun