2 Ekim 2011 Pazar

GLITTER BOLT SHOES - Hand Painted - El Boyaması



 Miu Miu Glitter Shoes çılgınlığına daha fazla kayıtsız kalamadım ve bende ayakkabılara kendi yorumumu katarak alladım pulladım işte. Bloglarda bir baktım herkes gözden çıkarabileceği ayakkabıları kobay olarak kullanıp sime bulayıp koyuyor. Eee bende kusur kalmamalıydım tabii. Fakat bir farkla ben tamamen sim olsun istemediğim için glitter ile en uyumlu olacağını düşündüğüm şimşek desenini uygulamaya karar verdim. İşte ortaya böyle bir sonuç çıktı. Ayakkabılar suni süet olduğundan dolayı mat.Bundan dolayı glitterla güzel bir kontrast oluşturduğunu düşünüyorum.

Sipariş ve İletişim:durugunacan@gmail.com






Bu ayakkabıdaki retro çizgilere bayıldım.

8 yorum:

  1. çok güzeller, eline sağlık ;)

    YanıtlaSil
  2. Glitter olayını çok sevmemiştim, nedense bana 70 lerin pavyon kültürünü hatırlatıyor :) Ama senin tasarımın mükemmel olmuş. Süetle ışıltıyı bir araya getirme fikri müthiş. Tasarımcı olmak böyle birşey işte. Akımlara kendi yorumunu katabilmek. Çalışmalarında başarılıar dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. antigone çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  4. yorumun için teşekkürler hera.
    bende tamamıyla glitter kaplı ayakkabıları pek sevmiyorum. sen bana tasarımcı demişsin ama ben tasarımcı değilim aslında.arada sırada tasarımcı edalarında ortalıkta dolaşanları kızdırmak adına ironi yapıp tasarımcıyım diyorum:))) ben belli bir sanatsal disiplinden geçmiş bir eğitimciyim sadece.fakat estetik bakış açımın gelişmiş olduğunu düşünüyorum.güzel yorumun için tekrar çok teşekkürler, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeller. Bu arada sen her ne kadar kendini tasarımcı olarak görmesende adına ne dersen de yaptıkların harika.......

    YanıtlaSil
  6. suhubacııım çok teşekkürler:)
    valla her ne kadar resim eğitimi alsam da okullarda tasarım dersi versemde yinede tasarımcıyım deyip gerçekten TASARIM EĞİTİMİ ALMIŞ bu uğurda emek veren kişilere saygımdan dolayı tasarımcıyım DİYEMİYORUM. ha bir ara bir kendini bilmeze karşı büyük harflerle bu kelimeyi kullandım.sen tasarımcıyım diyorsan ben senden daha tasarımcıyım o halde gibilerinden.İroni nedir anlamayan kapatisesiz cazgırın teki olduğu için "aaaa bir de tasarımcıyım diyor." diye ortalığı ayağa kaldırmıştı:))) onu da söylemeden geçemiciim canım:))) o yüzden buralarda tasarımcıyım demek her yiğidin harcı değil. herkes haddini bilecek...

    YanıtlaSil
  7. en beğendiim glitter uygulaması, sütle gerçekteen çok hoş olmuş, ellerine sağlık daha çok yaratıcılığına tabi.

    sevgiler
    Thrift Store
    http://voodoogirlsthriftstore.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Thrift Store çok teekkürler:)

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun