16 Aralık 2010 Perşembe

HEM KOLYE HEM BROŞ

Hem kolye hem de broş şeklinde kullanılabilecek bir aksesuar yaptım. Broş kolye olarak kullanılmak istendiğinde aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi broş iğnesine kolyenin bağlantı yerleri geçiriliyor ve broş birden kolye oluyor:) Bu çok pratik ve kullanşlı bir çözüm. Bağlantı yerleri broşun arkasında kaldığı için kesinlikle görülmüyor. Broşu kolye olarak kullanmak için nasıl yapsam nasıl etsem diye düşünürken birden ne düşünüyorum ya işte böyle olur hem de süper olur dedim. Başka aparatlar ekleyip kulağımı tersten tutmaya çalışırken, birden kulağım elime geldi:))) Hatta siyah kolye de tek başına kullanılabilir durumda oluyor böylece. Yani aslında ortada 3 şekilde de kullanılabilecek bir aksesuar  var.




Bir de geçenlerde yaptığım lacivert-mavi broşun bir benzerini yaptım. Fakat onun ortası koyu renk fermuar dişlerinden oluşuyordu. Bunun ortasında da altın sarısı fermuar dişleri kullandım.

7 yorum:

  1. yine harikalar yaratmışsınız.düşünceniz süperr

    YanıtlaSil
  2. Harika bir fikir tatlım :) Çok da şık olmuş. Ellerine sağlık, çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller. Fermuarların tutacaklarını erkek küpesi yapsana, oğlumun var, çok severek takıyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Cin fikirli insan :) Fikir, uygulama harika! Ellerine sağlık! Zaten bu fermuar aksesuarlardan nerede görsem, aklıma sen geliyorsun. Çünkü senin yaptıkların dışarda gördüklerimden çok daha başarılı! :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş, fikri de çok beğendim ;)

    YanıtlaSil
  6. yeşim beğendine sevindim:)

    nedret abla elimde o kadar çok fermuar başı oldu ki onlarında fotoğraflarını çekip koyucam bir ara. evet onlardan küpe yapiiim ben:)

    ayçacığım dimi, benimkiler en en güzeli:)))

    Cheerful Demet çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun