31 Aralık 2010 Cuma

MASA YİNE ÇIĞIRINDAN ÇIKTI:)



Biliyorum iğrenç bir masam var...Başlık her şeyi özetliyor. Bu zavallı masa ben kendimi bildim bileli bizim evdeydi. Sonra ailemden ayrılıp tek başıma yaşamaya başlayınca yine benim peşimden geldi. 10 yıldır ben nereye o oraya... Son günlerde ona iyice kötü davrandım. Üzerinde boya, silikon, yapıştırıcı ne ararsan var şu an. Bari yarın yeni yıla girmeden onu silip temizleyim:) Neyse asıl anlatmak istediğim cupcakeler üzerinde çalışırken, comic book tarzında bir cupcake yapmaya karar verdim. Kalıbını kestim, en sağda köşede görünüyor hatta. Onu yaparken hoop aklıma başka bir şey geldi ve yeni çalışmaya zıpladım. Cupcakeler kenarda bekleye dursun. STOP!! ve BANG!!! BANG!!! üzerinde çalışa durayım ben:)
Öğrencilerim böyle yapsa hemen bilmiş bilmiş konuşur "Her seferinde tek iş çocuklaaar. Lütfen planlı programlı olun!" derim. Kendime gelincede böyle işte. Ne demişler; DEDİĞİMİ YAP YAPTIĞIMI YAPMA:)))

10 yorum:

  1. Aynı dertten dolayı bir sürü yarım işim var :)

    YanıtlaSil
  2. ayneen dedigimi yap yaptigimi yapma ;))))

    YanıtlaSil
  3. durucum mutlu yıllar:)
    dün yemekteyiz de tuba özayda fermuarlı taç vardı.hemen aklıma sen geldin.kulaklarını çınlattım:)

    YanıtlaSil
  4. Emin ol herkezde öyle dağınık bir masa var. Mutlu yıllar ..

    YanıtlaSil
  5. Bu yılbaşı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum..
    YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN....!

    YanıtlaSil
  6. Bu yılbaşı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum..
    YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN....!

    YanıtlaSil
  7. tüm dilekleriniz gerçek, yeni yılınız kutlu olsun!♫ Sevgilerimle ♫

    YanıtlaSil
  8. sen buna iğrenç mi diyorsun? benim masamı görmelisin! bu arada yeni blog tasarımın çok şık olmuş.. :)

    YanıtlaSil
  9. Onca harika işlerin çıktığı bu masaya iğrenç deme lütfen kelebek.Bence emeğinin,çalışmalarının yansıdığı nefis bir masa bu.Düzenli tertipli ama boş boş bekleyen nice masaya tercih ederim masanı.Ben de düzen içinde çalışamayanlardanım mesela ne kadar dağıtırsam o kadar kafam çalışır:)Düzenizliğin de bir düzeni olduğuna inananlardanım.
    İyi yıllar diliyorum canım.
    NuR

    YanıtlaSil
  10. Toplayınca hiçbir şeyimi bulamıyorum. En büyük derdim dikiş iğnesini yere düşürüp, bulamayıp yeni iğne çıkartmak:)))
    Cupcakeler tadından yenmiyor:))

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun