22 Ağustos 2009 Cumartesi

Ortaya Karışık Yanar Dönerli Bişeyler


Bir haftadır yoğundum. Bloğuma ve blog arkadaşlarıma pek zaman ayıramadım. Fakat fırsat buldukça yine de bir sürü iş yaptım. Kardeşime giderken bile yo-yo yapmak için malzemelerimi götürdüm. Yo-Yo, kot paçasından çiçekler, kanzashi, çanta süsleme birde Fingilifilitik'in başlangıcı yaptım.

Kot pantolonun paçasını dikiş hizasından kestim. Sonra yarım santim aralıklarla kesikler yaptım. Büyük sarı bir boncuğun etrafına dolayarak silikonla yapıştırdım. Henüz bu çiçekleri nerede kullanıcağıma karar vermedim ama bulurum mutlaka bir yer.

Sevgili Bizim Gibiler'in bloğunda yayınladığı videoyu izleyerek öğrendiğim kanzashilerden bende yaptım. Kusur kalmayım dedim.

Bu küçük el çantasını Christian Dior'dan Pure Poison alışverişim sırasında vermişlerdi. Krem rengi saten, siyah deri saplı küçük bir gece çantası. Bunu makyaj çantası yapmaya karar verip bir köşeye atmıştım. Geçen gün temizlik yaparken karşıma çıktı ve işi gücü bırakıp çanta süsledim. İyi mi? Markanın bulunduğu yere siyah tülden bir fiyonk yapıp yapıştırdım ve makasla kesip kırpık kırpık yaptım. Üzerinede taşlı bir süs yapıştırdım. Kenarlarına ponponlu bir harç ve üst kenara da siyah organze bir fırfır ekledim.


Parfümün köküne kibrit suyunu ektim bile ama çanta yadigar kaldı. Teşekkürler Dior:) Ayrıca ilgililere buradan sesleniyorum; nasıl "tükenmez kalem" varsa "tükenmez parfümde" üretilsin lütfen.

Bu da Kombolokolokotok'un kardeşi Fingilifilifitik'in narin bedeni. Henüz bu aşamadayım. Yaz var kış var, ne acele iş var. Yapıcam inşallah.

10 yorum:

  1. çok güzel işler günlar hele çantaya bayıldım doğrusu tükenmez parfüm fikri çok iyi:))))

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler ayliz:)
    bu tükenmez parfüm işine biri el atmalı acilen cidden.

    YanıtlaSil
  3. Parfüm benim şu ana kadar en en severek kullandığım parfüm..Görünce yorum yazmadan duramadım :)
    Ayrıca çanta çok şirin olmş,bazen bende böle süslüyorum falan ama sonra kullanmıyorum ne yazıkki.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler mughetto,
    aynen bende çok severek kullanmıştım, alınacaklar listesinde ilk sırada zaten yine.

    YanıtlaSil
  5. Harika değerlenmiş çanta. Ben de yapıcam o kansazhi çiçeklerden, hep aklımda ama üşeniyorum yo yo daha kolay geliyor.
    Ellerine sağlık Durucum.

    YanıtlaSil
  6. Kot çiçekler çok iyi fikir.Çantaya ise bayıldım.Siyah dantellerimi kutulara yapıştırıp ziyan ettiğimi düşündürdü bana.Kullanın, çok iltifat toplayacağınıza eminim.

    YanıtlaSil
  7. sesiber teşekkürler,
    yo-yo yu istediğimiz boylarda yapabiliyoruz da bu kanzashileri henüz çok küçük boyutta yapmayı beceremedim.ancak broş olur çanta falan süslenir,taç da süslenebilir aslında.japonların yaptığı gibi küçücük tokalar yapmak zor ve sıkıcı gerçekten.

    nedük teşekkürler,
    siyah dantellerle süslediğiniz kutuları hatırlıyorum. bence ziyan olmuş diye düşünmeyin. kendinize haksızlık edersiniz sonra.
    çok şık ve kibar kutulardı. ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Anammm öldüm burda çantayı satarsan talibim bebem

    YanıtlaSil
  9. :))) ay bu çanta için mi öldün Eda'cığım? Sen ölme, çantayı sana hediye gönderirim hemen:)
    ciddiyim bak.

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun