25 Ağustos 2009 Salı

Kitsch Ayna


Bu aynayı da yine duvar dekorasyonun bir parçası olması amacıyla yaptım. İkea'dan almış olduğum MALMA çerçeveyi tül, pompomlu harç, keçe çiçek, tüyler ve kurdele kullanarak süsledim. Duvara asmak içinse kolye yapmak için kulladığımız siyah mat zincirlerden yararlandım. O görmüş olduğunuz pembe kibar danteli annem verdi. Geçen gün böyle şeylerle dolu dolabının başına beni oturttu ve "istediğini al kızım dedi". Ne şeker bir annem var ya benim:) Bende tabii hemen büyük bir keyifle dolabın içine daldım. Zaten eskiden de kardeşimle ben annem ve anneannem evde yokken anneannemin sandığını açar karıştırır karıştır sonrada anlaşılmasın diye açtıklarımızı aynı şekilde katlamaya çalışıp sandığı kapatır annem ve anneannemin eve dönmesini uslu uslu beklerdik...!:))
Bu konuyla ilgili diğer yazılarımı buradan ve buradan okuyabilirsiniz.



ÇOK ÖNEMLİ NOT: Sevgili Prima Rima, Stil Direktörü ve Sezgi; NE OLDU BİLİYOR MUSUNUZ?
Ben yanlışlıkla aynısından 2 tane gelmiş yorumun tekini sileceğim derken sizin o güzel yorumlarınız silmiş oldum. Çok üzüldüm... Sakın benim sizin yorumlarınızı kasıtlı olarak sildiğimi sanmayın. Bu yüzden yorumlarınızı yanıtlıyamadım. Özelikle Prima Rima uzun uzun 3 güzel yorum bırakmıştı. Hepsini tam okuyamadan gitti yorumcuklar. Stil direktörü canımcım, sende bir scrapbook adresi vermiştin ama şimdi o da gitti. Tekrar versende baksam olur muuuuğ?:) Ayrıca scrapbook yarışmasındaki başarından dolayıda seni tebrik ederim:)Öpüldün...
SEZGİ; hatırladığım kadarıyla çerçevelerin devamını bekliyoruz yazmıştın. Çerçeveler gelmeye devam edecek, yorumun için çok teşekkür ederim.

Bu not değilde başka bişey oldu ama neyse:)

19 yorum:

  1. Hiç problem değil,

    ayna harika ,
    ayrıca evinde oluşturacağın köşeyi merakle bekliyorum...

    YanıtlaSil
  2. Senin duvarın bitmiş halini merakla bekleyeceğiz bu durumda.Sandık karıştırma hikâyene de hepimiz ortak oluruz.Annesinin sandığını,makyaj malzemelerini karıştırmayan, topuklu ayakkabılarını denemeyen kız çocuğu yoktur herhalde.

    YanıtlaSil
  3. anlayışın için teşekkürler sezgi.
    3-5 çerçeve daha yapayım köşe tamamlanacak canım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. ay bayıldım.süper cici olmuş.ellerine sağlık canımm .

    YanıtlaSil
  5. bayıldım.çok cici bir ayna.

    YanıtlaSil
  6. nedük,
    bende merak ediyorum.umarım güzel olur:)

    ebruli ve ebrulikedi,
    ikinizi bir ara kaşırtırıyordum:)
    ikinizede teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  7. süper olmuş bu ayna. bayıldım. eline sağlık (:

    YanıtlaSil
  8. Olsun bebem ne olcak yarışmasına katıldım diyordum bu canım adres http://www.scrapblog.com/ süper olmuş yerim kitschini senin

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten harika olmuş ellerine sağlık,bende köşenin bitmiş halini merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  10. Browni kedisi,Pink prenses,
    çok teşekkürler:)

    Sayın Stil Direktörüm,
    verdiğin adrese hemencik bakıyorum.Şimdi orada da 2 saat oynarım ben. Bizimde oyuncaklarımız bunlar işte. Adres için çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş çok,Kapkara camdan kelebek,geçen geyik kafası için akşam bebekler uyuyunca yapayım dedim fimo dan :),kurs filan almışlığım yok,tekniğini bilmesemde birşeyler yapıyorum :),güzel olursada sana yollayacağım hayale bak :),neyse benin geyik kafası oldu kuzu kafası,şimdi duruyor odada,fırsat bulursam kuzuya geyik boynuzlarını yapıştıracağım :)

    YanıtlaSil
  12. ahahaha çok tatlısın:) o kadar meşguliyetinin arasında benim geyik kafasını mı düşünüyorsun canım benim:) geyik kafası yerine kuzu kafasıda güzel fikir aslında:)

    YanıtlaSil
  13. harika olmuş ayna gercekten çok beğendim
    ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  14. Ba-yıl-dım... Şimdi ben ikeaya gitsem bu çerçeveden alsam böyle bıcır bıcır süslesem bi benzerini yapsam kızmazsın di mi (:

    YanıtlaSil
  15. tabii ki kızmam:)
    tam tersi çok mutlu olurum:)
    güzel yorumun için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  16. Nekadar cici bir çerçeve bu böylee..harika.

    YanıtlaSil
  17. Ayyy çok sevimli olmuş ya bayıldım valla, ee şimdi bizim memlekette ikea yok napacaz :( ben en iyisi bi çarşı pazar dolaşayım belki bulurum benzer bişey çok kıskandım :)

    YanıtlaSil
  18. ellerine sağlık çok güzel olmuş. şu duvarı ben de merakla bekliyorum

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun