24 Ağustos 2009 Pazartesi

KIRMIZI ÇERÇEVE


Bu çerçeveyi şuradaki yazımda söz ettiğim dekorasyonu evimin bir köşesinde uygulamaya çalışıyorum onun için yaptım. Sanırım hobi odasında bilgisayar masanının olduğu yerde oluşacak bu köşe. Çünkü salon için başka planlarım var oraya fazla renkli olucak bu dekorasyon. Bu çerçeve o köşe için yaptığım ilk parçam. Daha yapmam gereken birçok irili ufaklı çerçeve ve süs var. Salon ve hobi odasındaki köşe bitinceye kadar bir süre blogda çerçeve süsleme örnekleri görebilirniz. Bu günlerde birçok işi birarada yaparak ilerliyorum. Salon için siyah mat çerçeveler arıyorum ya da beğenirsem alıyorum. Hobi odası içinde işte böyle süslü püslü çerçeveler tasarlamaya çalışıyorum. O köşeyi şeker pembesine boyayacağım.


Çerçevedeki güzelliğin ismi Güneş. Canım arkadaşım Bahar'ın kızı. Fotoğrafı bir deniz dönüşü arabada ben çekmiştim. Saçları ıslak ve bakışlar sıcacık. Büyünce mutlaka sanat dallarından biriyle alakalı bir iş yapacağına eminim. Çocuğun damarlarında sanatçı kanı dolaşıyor:) O köşeyi bana neşe katan, özel insanlara ayıracağım. Şimdilik Güneş o köşede yerini aldı. Sırada Kayra var:)

Çerve IKEAdan 3 tanesi bir arada satılan ve gerçekten sudan ucuz olanlardan. Pakedi sanırım 3.9TL kadardı. Çerçeveyi kırmızı akrilik boyayla boyadım. Yo-yo yaptım ve üzerine hazır keçe bir kuş yapıştırdım. Asmak içinse bir tele renkli boncuklar geçirip çerçeveye taktım. İşte bu kadar.


5 yorum:

  1. çok cici olmuş.kırmızıya bayılırım

    YanıtlaSil
  2. Bu sudan ucuz çerçevelerden bende de var ama bu şekilde asmak hiç aklıma gelmemişti.Çok güzel fikir..

    YanıtlaSil
  3. canım ya çok hoş olmuş ellerine sağlık.mail attım adresimi ama gelmedi herhalde.ucprenses3@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. çok şirin olacağına eminim..;) o pembe duvara bitmiştim zaten!:)

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun