13 Ocak 2010 Çarşamba

MASAÜSTÜ - MİM



AKLIM FİKRİM TASARIM blogunun sahibesi sevgili Adreferda masaüstümün nasıl olduğunu merak etmiş ki beni mimlemiş.
Zaten daha öncede tatlı arkadaşım Rumeysa'nın blogunda bu mimi görmüş ve çok beğenmiştim. Hatta üstüme alınıp bende masaüstümü yazacaktım ama fırsatım olmamıştı. Adreferda'nın mimi sayesinde buna fırsat bulabildim.

Görüldüğü üzere masaüstüm koyu tonlarda böyle daha rahat ediyorum. Siz göreceksiniz diye önceden ortalığı toplamadım. Aynen print-screen yapılmış hali karşınızda.
Ortalıkta bir çok mavi klasör görüyorsunuz. Benim için onların içinde en önemlisi MY WAY. Çünkü o klasör benim yolumu gösteriyor. Senelerdir yaptığım işlerin bitmiş halleri o klasörün içinde. Hatta 3 şubatta yani doğum günümde onu sizlere sunum yapmayı düşünüyorum. Böylece sizinle birlikte Frank Sinatra eşliğinde benim yolumda bir yürüyüşe çıkacağız o gün:)
Salı Pazarı: A ne güzel dediğim fikirler,tasarımlar,pdf vs görseller karışık bir halde burada toplanıyor. sonra klasörlerine sınıflandırıyorum.
Yapmasam olmaz: Başka tasarımcılara ait beğenip yapmak istediğim tasarımlar ve fikirler var orada.
Baykuş: Baykuş temalı yaptığım tüm işlerim ve yapım aşamaları o klasörde.Baybagler,kombolokolotok falan.
Tel-Kılıf:Telefon görünümlü telefon kılıflarım orada.
Proje Çalışmaları ve TEKTAS Craft klasörlerinde öğrencilerimin çalışmaları ve onlara yönelik örnek çalışmalar bulunuyor.

İşte benim masaüstüm böyle.karasız bir kız ve onun karasız bloğu'nun sabinin masaüstü nasıl acaba? Eğer kabul ederse kendisine bu mimi yolluyorum.

5 yorum:

  1. ben teşekkür ederim.
    güzel mimdi:)

    YanıtlaSil
  2. Laliş o mimi cevaplamıştı sanki, yanlış mı hatırlıyorum?
    Birde insanın titizliği bu klasörleme sisteminden bile belli oluyor değil mi?

    YanıtlaSil
  3. valla ne gariptir ki ben kararsız kızın karasız bloğunu beni takip etmeye başladıktan sonra farkettim ve bloğunu çok beğendim. yaptığı çalışmalar, ilgi alanları tam bana göre. o yüzden merak ettim kendisinin masaüstünü. ama bu mimi cevaplamışsa tabii ki bir daha cevaplaması olmaz.

    YanıtlaSil
  4. :) benimkinden bin kat derli toplu..:) ayyhh çok dağınığım yaaaa...:(

    ne güzel anlatmışsın masaüstünü,mavi klasorlerin isimleri bile çok güzel salıpazarı falan..:) ama benımkıne cuma-cts.-salı desek ancak yerıdır heralde..:)

    "tatlı" sözler için,mimi unutmadığın için teşekkürler...;)

    YanıtlaSil

ADSIZ adı altındaki yorumlar yayınlanmayacaktır, bilgilerinize.

Kapkara Camdan Kelebek

Beni Koruyun